Hedvig név tényleg kiszúrás lenne?
Évekig azt hittem a Hedvig fiú név. 😅
Cikizni maximum Harry Potter miatt lehetne.
Amúgy nekem tetszik.
Hedvig a lányom és soha senki nem cikizte a neve miatt (másért sem). A bagoly miatt külön menő.
És igen tanulatlan, aki szerint férfi név. Nem a hangzás vagy jelentése miatt, mert az adott, hanem aki konkrétan azt hiszi, hogy férfi név. Kihagyott néhány töri órát.
Az ostoba felnőtteknek kellene már elfelejteni azt az ökörséget, hogy megjegyzést tesz mindenre, mert a gyerek innen veszi. Miből gondolná, hogy az Andris név normális, de az Adalbert csúfolandó. Vagy az Erzsébet öreges, bezzeg a Mia mennyire menő. Nekik minden normális, abba nőnek bele, hogy így-úgy-amúgy hívják a bölcsi- és ovis társaikat és kész.
8as:
1. Nem tetszik a jelentése(háború)
2. Nekem túl férfias, bárdolatlan hatást kelt, én szeretem ha egy női név könnyedebb, kevésbé darabos
3. 2 Hedviget ismerek, mindkettő borzasztó személyiség. egyik osztályfőnököm volt, igazi boszorkány, a másikuk meg egy távoli rokonom, aki kb bárkivel összefeküdt, csalta a férjét majd elhagyta a gyerekeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!