Gyors segítség ?
Figyelt kérdés
Hét hónapos kisfiam kb. 1 m magas ágyról leesett. jobb szemöldöke felett lett egy pukli szerintem be fog neki Lilulni. nagyon félek nem tudom mit csináljak nagyon sírt de aztán megnyugodott evett is sokat most alszik. Ugye nem lesz semmi baja ? Mit csináljak ?2023. szept. 5. 22:48
2/10 anonim válasza:
Semmi baja nem lesz ne aggódj. Egy méter nem akkora esés szerencsére. Meg hát ilyen még sokszor elő fog fordulni.
Az baj lett volna ha hányt volna, vagy más furcsa jel lett volna.
3/10 anonim válasza:
Az enyem ebbe a korba kezdte az eseseket. Aztan mikor megindult akkor kezdödött az igazi buli, direkt fejjel le szökött az àgyrol ki leste mikor nem nezek oda hamar fel maszott, hogy le eshessen. Hat csodalkozok, hogy nem kaptam agyverzest de szerencsere most, hogy nagyobb es ertelmesebb mar könnyebb ezen a teren.
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat ! Igen ezt olvastam ha nem hányt stb akkor nem lesz baj. Most jól alszik mar többször be mentem hozza . Nem tudok aludni. De muszáj .
2023. szept. 6. 00:02
5/10 anonim válasza:
Nálunk agyrázkódás után következő napon kezdtek el tünetek lenni. Én biztos nem kockáztattam volna, és beviszem ha a helyedben vagyok.
7/10 anonim válasza:
1 m nagyon magas... Biztos annyi amúgy az ágy? Telefonálj az ügyeletre ott megmondják szerintük bevidd e vagy elég ha figyeled.
8/10 anonim válasza:
Ha esés után azonnal felsírt, nagy baj nem lehet. Akkor van probléma, ha volt eszméletvesztés, és nem sír fel azonnal.
kisgyerekek koponyája alapból úgy van kitalálva, hogy sok esést elbír, mert ebben a korban ez gyakori.
9/10 anonim válasza:
Ha a kisbaba a sajat testmagassaganal magasabb helyrol esik le es fejet uti, kivizsgalasra van szukseg. Mar regen ugyeletre kellett volna vinni. Ez nem jatek. Azt meg tanuld meg, hogy ekkora gyereknek nem az agyon/kanapen van a helye.
10/10 A kérdező kommentje:
Meg mertem 50cm magas tippeltem akkor de most tudom nem egy méter . Azóta is nagyon jól van mintha mi sem történt volna . Köszönöm a jobbik válaszokat .
2023. szept. 6. 23:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!