Gyors segítség kellene! Hogyan adjam fel?
Sziasztok.
Elnézést hogy ide írok,de ti tudtok segíteni.Szeretnék feladni valamit dobozában(kisebb méretű doboz.Pontosabban bébiőrt dobozban.)Hogyan kell?Simán kérte az illető!
Ha levélként adod fel, az a lényeg, hogy a címfelület egységes fehér legyen, pl. rá kell ragasztani egy írólapot, és azon címezni.
Én nem adnám fel simán, sok ilyen jellegű küldemény eltűnik a postán. És pont a postások tudják a legjobban, hogy sima levelet nem lehet kerestetni, így egyszerűbben le merik nyúlni. Ne sajnáld rá azt a 200 egynéhány forintot, és add fel ajánlottan, az szinte mindig megérkezik.
Utalt már a vevő? Ha nem, vagy neten, ingyenesen utal, kérd el a különbözetet. Ha erre nem hajlandó, én a helyedben megfinanszíroznám, nem egy nagy összeg, de ha eltűnik, végeláthatatlan vita lesz belőle, mert csak egy blokkot tudsz neki mutatni.
Amúgy még azt javasolnám, hogy az egész dobozt csomagold be, jobb, ha nem látszik, mi van benne.
Amúgy is szabálytalan levélként feladni, mert nem információhordozó. Persze ha becsomagolod, nem kérdezhetik meg, hogy levél van-e benne, kötelesek felvenni.
Én amúgy postás vagyok, a nem lopós fajtából:)
2 kg-ig, de az már majdnem annyiba kerül, mint a csomag, ami 1050Ft.
Amúgy ez kb 500g lehet, ami ajánlva 580 Ft. Ha ennél nehezebb, akkor 750g-ig 810FT.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!