1 éves babánál egy vírusos torkfájás, orrfolyás kb mennyi idő alatt gyógyul meg. Használt valaki esetleg egy bevált szert ami jó, és gyors segítség?
Figyelt kérdés
Ma voltunk orvosnál és nasivin cseppet kaptunk, lázcsillapító kúpot. Tanácsként hogy gyakran porszivozzuk a orrát. Vasárnap indulnánk nyaralni, tavaly december óta szervezzük aggódom hogy le kell mondanunk, persze első a gyerek egészsége, de sajnálnám az utat, csak belföld de már nem lehet lemondani, vagyis csak úgy hogy a befizetett 50% marad a hotelnek. Ezt sem szeretnénk.2009. máj. 19. 14:09
1/3 anonim válasza:
Párásítás+szellőztetés.Orrszívás+sós orrspray.A Nasivin cseppet én max 3 napig használom és csak lefekvés előtt.Ilyenkor kap:Oscillococsinum 3 napig,Sinupret csepp,Cebion 2* multi,termelői akácmézes hársfa tea.A vírusos nátha gyógyulása 2 hétig is eltarhat.A vége felé nem kell megijedni,ha sárgás lesz az orrváladék(orvos írásából tudom).
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, bízom benne hogy mielőbb meggyógyul, de azért elmehetünk nyaralni (Kolping Hotel, talán a bababarát mivoltából kiindulva minden segítséget megkapunk:( )
2009. máj. 19. 14:30
3/3 anonim válasza:
szia! nem akarlak riogatni, de mi 3 hétig kínlódtunk...azt tanácsolom, hogy 2 hét után kérj gyógyszert (antibiotikum) mert nekünk a végén még az enyhe tüdőgyuszi is kialakult. mi is nasivint meg köptetőt, köhögéscsillapítót kaptunk, tehát effektív gyógyszert nem, és ez lett a vége. ráadásul a vírusos torokgyuszitól még kiütéses is lett baba, ami aztán elmúlt. minden héten orvosnál voltunk, hétvégén meg ügyeleten mert visszalázasodott baba (lányom is 1 éves), és csak a tüdőröntgen mutatta meg miért is köhög egyre csúnyábban a gyerek... a végén kaptunk antibiotikumot, amitől 4!!! nap alatt helyrejöttünk. értem én hogy nem akarnak antit adni egyből , de ez sem állapot szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!