S. O. S. Gyors segitség? Bövebben lent.
Figyelt kérdés
Kisfiam8,5 hos nagyon szenved a fogára viszont párom 2 éves kortol adhato kupot hozzot neki azt adhatok neki?Szirupom nincs mert nem issza meg.Felet egészet vagy hogy?
Segitsetek totál kétségbe vagyok esve.
2010. ápr. 8. 20:06
2/20 anonim válasza:
nincs még gyermekem,de mivel sok kistesóm van vmi ecsetelőt kell használni,az azthiszem egy kicsit elzsibbasztja neki,és már nincs is baj:D
3/20 A kérdező kommentje:
zárva van a legközelebb pedig egy ora ut autoval oda +egy ora vissza.Ezt a gyogyszertárat is az utolso pillatanatba kapta el.
2010. ápr. 8. 20:11
4/20 anonim válasza:
Szerintem is vigyétek vissza a kúpot, és kérjetek olyat, ami adható. Mi Dentinox N gélt használunk. CSak rá kell kenni az ínyére.
K
7/20 A kérdező kommentje:
a dentinox nem használ már probáltuk ecsetelö nincs
fél kupot adhatok neki?nem lesz töle baja?
2010. ápr. 8. 20:15
8/20 A kérdező kommentje:
nurofen
2010. ápr. 8. 20:15
9/20 anonim válasza:
Akkor hűtsd be neki a cumit, ne fagyaszd, csak a sima hűtő részre tegyél be neki párat. VAgy valami műanyag játékot, ha nem cumizik. A hideg kicsit enyhíti a fájdalmat.
Plusz keress a neten nyitva tartó patikát, és telefonon kérdezz rá a gyógyszerésztől, hogy egy felet adhatsz-e a kisfiadnak a kúpból.
k.
10/20 anonim válasza:
A nurofen mehet. Adj neki felet. Bár én nem halottam, hogy a nurofen kúp csak két éves kortól adható. A féltől nem lesz baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!