Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért nem tudom rendesen...

Miért nem tudom rendesen kiszívni a babám orrát???

Figyelt kérdés

Próbálom az orrszi porszival, de konkrétan alig jön valami, abbahagyom és hallom, hogy ugyan olyan mint volt...fújom előtte a sterimaral várok is vele, egyik orrát befogom és úgy szívom a másikat de semmi... tegnap este már 10mp ig nem vett levegőt mert úgy televolt az orra, úgy kellett fújkálnom... :( nagyon idegtépő. 5 hónapos, apukája covidos egyebként.

Orvosnál voltunk ma reggel, semmi praktikát nem mondot... ja és olyan mintha már a torka is fajna vagy nemtudom, a legutóbbi szívás után elég csúnya hangja volt. Köhögött az orrszívás után. Gyogyszertárban azt javasolták fürdőbe csináljunk párát

2023. szept. 4. 15:58
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Kérdezhetek esetleg márkát? Melyik a jó? Milyet szerezzek be?
2023. szept. 5. 13:13
 12/13 anonim ***** válasza:

[link]

Nekünk ilyen van. Kicsit hangos, de a fiamat nem zavarja. Az ultrahagosak már nyilván halkabbak.

2023. szept. 5. 19:19
 13/13 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Határozottan jobban van a kisfiam.

Most viszont tüsszög, köhög... ez még a betegség? Vagy lehet fogzás? Folymatosan rá.... mindent is..

Eddig tüszzögés nemvolt 😅 az orrát mostmár csak reggel meg max este kell szivni de más az sterimart nem nahsználjuk. Hőemelkedése sincs már egyatalán egy pár napja 🙏 köhögés az szerintem még a betegség miatt, na de a tüsszögés? Én most lettem picit beteg, ugyan úgy köhögök, és tüsszögök..

2023. szept. 6. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!