Hogy csináljam? Nem tudom rendesen kiszívni az orrát.
Figyelt kérdés
2 hónapos a babám és csak az a rendes fajta (ilyen gumis, pumpás) orsszívónk van, de nem ér be elég mélyre, mert látom hogy ott van az orrában a takony (sorry) de hiába szívom, nem jön ki.2012. okt. 1. 13:03
1/7 anonim válasza:
Azokat az agyáig is feldughatod,de nem fog kiürülni. Vegyél egy porszívóra csatlakoztathatót.Én egy "csúcsszuper" elektromost dobtam ki és váltottam,mert ez vált be. Azt hiszem Arianna orrszívó porszívó volt.
2/7 Jégtánc válasza:
Mi is a kézit használjuk,,ha nagyon száraz a takony,akkor előtte befújok neki sprayvel.Általában már ki is tüsszenti utána.Viszont ha őt nem zavarja,akkor hagyd .Nem kell mindig piszkálni
3/7 anonim válasza:
Porszívós megoldást javasolnék, meg párologtatást a szobájában, és ha lehet, orrcseppet vagy orrsprayt. Kérdezd meg a gyógyszertárban, hogy van-e olyan készítmény, amit már 2 hónaposnál használhatsz.
4/7 anonim válasza:
Vegyél porszívósat. A pumpással semmit sem fogsz érni.
Leülsz a földre terpeszben. A gyermek két karját a lábad alá teszed, a fejét pedig a lábad közé és elkezded a porszívós orrszívóval szívni az orrát.
Kellemetlen, mindenki utálja, de jobb, mintha bent maradna a takony.
5/7 anonim válasza:
Próbáltad először fellazítani? Erre nagon jó pl a Sterimar, ha van otthon. De szerintem a legjobb, ha beszerzel egy porszívós orrszívót. Én nagyon idegenkedtem tőle, most először beteg a babám, de olyan igazi taknyosan. Szórakoztam én is a kézivel, elektromossal. De feladtam, vettem porszívósat, az kiszedett mindent.
6/7 Atroposz válasza:
Az én lânyom màr hagyja magàt;hogy kiszivjam az òrát a porszivò orrszívòval.
7/7 anonim válasza:
Porszívósat vegyél. Előtte fúj az orrába tengervizes orrspayt, Sterimart javaslom. Abból van a kifejezetten babáknak készült szórófejes is. Fellazítja a váladékot, és védi az orr nyálkahártyáját. Aztán állítsd a legalacsonyabb fokozatra a porszívót, vagy ha nem fokozat állítós, akkor nyisd ki a légáteresztő szelepet, és uccu neki. Amíg szívod, a mutatóujjaddal a másik oldalon masszírozd az orrnyerget oldalt, azzal is lazul a váladék, és jobban ürül. Ezt a fül -orr-gégész mutatta, akihez a fiamat hordtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!