Miért nem tudjuk 9 hónapos kisfiam orrát rendesen kiszívni?
Már mindent kipróbáltam, ami eszembe jutott. Befogom a másik orrlyukát, maszirozom az arcát, melegítettem is az arcát, be is fújtam sós orrsprayvel. De amikor este orrszívás után cumisüvegből etetem hallom, hogy még szörcsög.
Járt már így valaki?
A megfázás első, második napjában szokott nálunk is ilyen lenni. Aztán besűrűsödik és jobban lehet szívni.
Szerintem a felnőtteknél is van ilyen, hogy úgy érzed, szipogsz, mégsem jön semmi...
Ha van olyan infrás maszírózotok,azzal maszírozd az arcát,homlokát,melegítve.Nekünk a gyerekorvos ajánlotta,mert fellazítja a lerakódást az arcüregben,homloküregben.
Fülre próbáld gyorsan a gyertyázást,nekünk fantasztikus hatása van mindig,a lányom el is aludt közben,pedig előtte sírt,h fáj a füle.Ilyen piciknek elég fél-fél gyertya a fülekbe.
Milyen orrszívót használsz? Lányomnak, mikor náthás volt, azt mondta a doki, hogy porszívós orrszívót használjuk. Csak azzal tudtuk rendesen kiszívatni az orrából a náthát. Meg javasolt még egy erősebb orrcseppet is (Nasivin 0,01% oldatos orrcsepp), de szerencsére azt már nem kellett használnunk. Amúgy azt mondta, hogy ne térjünk el a használati útmutatótól, mert akkor nagyobb kárt okozhatunk. Küldök egy linket, ahol elolvashatod, hogy milyen:
Szia!
Milyen orrszívótok van? Én vettem Living Lab-ot, [link] úgy gondoltam, hogy ez sokkal kíméletesebb, de nekünk nem vált be, hiába szívtam, mindig maradt benne, és szörcsögött.
A gy.orvos mondta, hogy vegyünk hagyományos porszívóba csatlakoztathatót. Ilyet: [link]
Na ez meghozta a hatást. Nekünk le volt már rakodva, ezért előtte Nasivin orrcseppet kellett csepegtetni az orrába várni min. 5 percet, aztán úgy szívni, hogy közben masszírozni az arcát. Eszméletlen mennyi váladék jött az orrából.
Jobbulást!
Utolsó vagyok, látom nem jó a 2. link. Erre gondoltam:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!