Normális ütemben nő a kisfiam?
Kisfiam 3 hónapos lesz nemsoká és majdnem ugyanakkora mint az unokatestvére 7 hónaposan. Szintén kisfiú.
Vagyis nemsok különbség van köztük hosszúságban főleg.
Nekem ez furcsa, hiszen kisfiam amúgyis pici babaként született 3 kg-val és 50 cm-vel, amíg az unokatesó 4 kg volt 56 centivel.
Ez most normális? Mióta megszületett kisfiam hízott 2,5 kg-ot és nőtt 12 cm-t kb.
Szerintetek?
Azt mondta, hogy ez így normális, de azért látom rajta,hogy ez nem mindennapi.
Mondjuk elég nagy apuka,193 cm viszont én elég alacsony vagyok.
De gondolom az unokatestvérnek más az anyja meg az apja, szóval tök más genetikával rendelkezik.
Sok esetben a kisebb súllyal született babák az első időszakban gyorsabban híznak. Amúgy abszolút nem volt pici baba, 3 kilóval tök normális volt a súlya.
Az egyetlen ami itt nem normális, hogy máshoz hasonlítgatod a fiad. Nekem mindegy igazából, de ha így folytatod meg fogsz őrülni, hogy Pistike már szavakat mond és 10 hónaposan járni kezdett, bezzeg a te fiad még ki se ült, mi a baja?! Semmi! A védőnő és a gyerekorvos fogja jelezni, ha probléma van.
De unokatesónál is magas az apuka és anyuka sem olyan alacsony mint én.
Nekem az a furcsa, hogy közel ugyanakkora mint a másik baba 7 hónaposan.
De rendben, akkor ez így normális
Ki mondta, hogy verseny kedves utolsó? Vagy kötekedni jöttél ide?
Attól még az átlagot meg lehet kérdezni, hogy a védőnő azt mondta normális. Bár a védőnőm a 6,7-es vércukor értékemre is ezt mondta, hogy normális, a doki szerint meg nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!