Normális, hogy ilyen gyors ütemben növekszik a babám súlya?
Figyelt kérdés
Kislányom 3560 g-mal és 54 cm-rel született. Most 7 hetes, és már 4800 g. Átlagban 130 g-okat eszik egy nap (anyatej+tápi). Aggódom, hogy túletetem (néha már arra gondolok, félreértelmezem a jelzését, és nem is éhes, csak reflexből szívja - egyébként nagyon szívja!!), s túlsúlyos lesz egy idő után.2009. jan. 30. 17:23
1/3 anonim válasza:
Az én kisfiam 3050 grammal született. Egy hónaposan 4280 gramm a súlya, csak anyatejet kap, se tea, se víz. Hogy mennyit eszik, nem tudom, mert én nem méregetem, csak az első héten mértem, akkor volt itt egy mérleg nálunk, hozta a védőnőm. De akkor is csak minden másnap mértem meg, napi egyszer. Az én babám igény szerint eszik. Szerintem nincs gond nálatok sem.
2/3 anonim válasza:
Nem túl sok, tisztán anyatejes babám az első hónapban közel 2 kg-ot hízott. Aztán "visszavett", most teljesen normális a tömege. Majd lelassul a gyarapodás, nyugi!
3/3 anonim válasza:
Nyugi, az en fiam 4 het alatt hizott ennyit, DE nem kover baba! Nem is tudom, mire mondjak azt, hogy tulsulyos baba? Ha nagyobb az atlagnal, attol meg nem jelenti azt, hogy az. Mikor olyasmit hallok, hogy "keverd a tapszeret a 4 honapos babadnak higabbra, hogy ne hizzon annyit", akor jon, hogy falra masszak! (Multkor ezt tanacsoltak itt az oldalon egy anyukanak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!