Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Havasi Gyöngyvér név hogy...

Havasi Gyöngyvér név hogy tetszene?

Figyelt kérdés

2023. aug. 29. 04:40
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
72%
Nekem is a "vér" része nem tetszik, nem tudom nem kihallani belőle. De pl. Havasi Gyöngyiként szerintem cuki.
2023. aug. 29. 09:22
 12/22 anonim ***** válasza:
38%
Nekem nagyon tetszik
2023. aug. 29. 09:52
 13/22 anonim ***** válasza:
74%
0/10
2023. aug. 29. 09:55
 14/22 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem kifejezetten szép név.
2023. aug. 29. 11:30
 15/22 anonim ***** válasza:
57%

Elég idétlen.

De ha neked tetszik, add. Úgysem fogja senki a szemedbe kritizálni. Maximum ha a gyereked találkozik egy-egy rosszindulatú gyerekkel az iskolában, akkor lesz "baj" ebből a névből.

De melyikből nincs...lassan 30 éve, hogy oviba jártam, de még most is szarul esik, hogy az ovi udvarán gúnyoltak. Pedig nem egy extra a nevem, Zsuzsi, de a "Zsuzsika puzsika, lába közt a muzsika" azóta sem mosodott ki az agyamból.

2023. aug. 29. 12:14
 16/22 anonim ***** válasza:
Szerintem borzalmas.
2023. aug. 29. 14:27
 17/22 anonim ***** válasza:
57%

Röhöghetsz a Gyopárkán, de a Havasi Gyopárka még mindig sokkal jobban hangzik, mint a Havasi Gyöngyvér.

Gyöngyivel sokkal másabb. Vagy akár Györgyivel, Virággal stb.

2023. aug. 29. 16:55
 18/22 anonim ***** válasza:
38%

Havasi Gyöngyvér nekem valahogy nem tetszik. Érdekes, de nekem picit ez a verzió erőltetettnek hangzik valamiért ebből a névből. Érdekes, hogy a virágnévvel meg pont nem lenne , úgyértem, a Havasi Gyöngyvirág-ra gondolok. :):)

Amúgy, esetleg ; mind a kettő mellé adnék egy másodi keresztnevet; egyiknél, hogy mérsékelje, másiknál, hogy kiegészítse. :):)

Pl

Diána

Dalma

Dóra

Dorina

Dorotina

Dorottya

Klaudia

Nóra

Mónika

Olívia

Renáta

Felícia

Jolanda

Donatella

Jázmin

Zília

Zita

Hilda

Matilda

Karolina

Cecília

Angéla

Angelika

Angelina

Debóra

Erika

Bella

Klementina

Jozefa

Jozefina

Daniella

Damira

Damarisz

Damarilla (ezt most fejlesztettem ki véletlenül;de szerintem jól hangzik. :):) )

Egyébként Amarillával is jó. :):)

Lívia

Ticiána

Tatjána

Zsófianna

Amélia

Gabriella

Valentina

Noémi

Paulina

Teodóra

Flóra

Florentina

Florina

2023. aug. 29. 17:38
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem szép név.

Akik itt leszólják, leginkább csak az a bajuk vele, hogy nem tetszik nekik a Gyöngyvér név, de ez egyéni ízlés kérdése. A vezetéknévhez jól illik.

Amúgy az Olivér is divatos mostanában, arra mégsem hozzák fel, hogy jaj, benne van a "vér" szó.

2023. aug. 30. 04:51
 20/22 anonim ***** válasza:

Nekem tetszik.

Egy Cserei Gyöngyvért ismerek, csodaszép neve van szerinte. Sikeres, imádnivaló nő.

A vér nem a vérre utal a névben, hanem a testvér rövidítése. A név jelentése ugyanis gyöngytestvér.

Az Olivér sokkal rosszabb. A Gyöngyvér csodaszép.

2023. szept. 19. 00:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!