Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3 honapos babám napközben nem...

3 honapos babám napközben nem hajlando aludni, csak cicin és ha tologatom a babakocsiban mit tegyek?

Figyelt kérdés
az hogy cici és beteszem az ágyba, nem jo, mindjárt sir, ha megáll a babakocsi akkor is felébred azonnal. cicin elalszik, de amint kihuzom a szájábol, felébred, cumoit nem szereti már sokat vettünk neki.. igy semmire nincs idöm meretvagy cicizik vag tologatom, ha meg nem alszik akkor sincs el egyedül, csak ölben..
2010. okt. 16. 15:01
 1/8 anonim ***** válasza:
18%
Szerintem el lett kényeztetve. Az elejétől kellett volna rászokatni az önálló alvásra. Lehet meg kéne próbálni,h. hagyod sírni, lerakod az ágyába, és suttogsz mellette, simogatod, csitítgatod. Előbb utóbb megnyugszik,és elalszik. Nagyon nehéz lesz, és hosszú időbe fog telni, de megéri 1-2 hét "kínlódás". Ha ez nem működik, nem tudok más megoldást.
2010. okt. 16. 17:01
 2/8 anonim ***** válasza:
23%
Csatlakozom az első válaszolóhoz. Még idejében meg kell tanítanod ha nem is egyedül, de más segítséggel elaludni. Én úgy csináltam, hogy először a karomban altattam el, ami szintén nem a legjobb megoldás, de egyre kevesebb ideig ringattam, így megtanulta, hogy most jön az alvás. Mikor letettem és nem aludt el paskolgattam a fenekét vagy csak rátettem a kezem a hátára. 1-2 hét alatt megszokta és már ringatni sem kellett csak amíg nem büfizett.
2010. okt. 16. 19:57
 3/8 anonim ***** válasza:
82%

Próbáld meg a kisujjadat, felfordítva a szájába dugni, cumi helyett. Nálunk ez vált be, a cumit messzire kiköpi, az ujjamat elfogadja, szépen elcsámcsog rajta pár percet, aztán kész, szunya.

3 hónapos gyereket nem lehet elkényeztetni. Szerintem ne hagyd sírni, nekem legalábbis nem lenne szívem hozzá. Érdemes lenne beszerezned, akár használtan, egy hordozókendőt, meglásd, csodát tesz, veled lehet a baba, ha álmos, alhat, te pedig mégis tudsz tenni-venni (én pl tegnapelőtt kertet ástam és eldugdostam a hagymát, miközben a fiam a hátamon aludt...)

2010. okt. 16. 21:09
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Az én lányom 7,5 hónapos és még mindig csak cicin tud elaludni, vagy az autóban a hordózóban. nekem ez nem gond, majd ha nagyobb lesz megtanulja, hogy kell nélküle elaludni.

Én általában megvárom mig nagyon mélyen elalszik és akkor egy határozott mozdulattal kihuzom. Ha lassan húzom arra mindig felkel. De néha van olyan hogy nem akar elengedni, olyankor jön a cumi. Ébren nem kell neki, de mikor már sokadszor próbálom elvenni és mindig felriad rá, akkor egy ovatlan pillanatban a cumit rakom be a szájába, nem a cicit, és általában nem veszi észre. Egyébként nálunk az se mindegy, hogy a cumi milyen. Csak azoknál nem veszi észre a külömbséget amelyiknek kerek az a része amit a szájba kell venni. Amelyik formázott (megvan a nyelv helye) azoknál rögtön észreveszi a cselt.

próbáld meg.

egyébként nálunk mikor 3 hónapos volt akkor csak rajtam tudott aludni. Cicin elaltattam, majd mikor otthagytam felriadt, és csak úgy aludt, ha rajtam fekhetett, de úgy hatalmasakat. de kinőtte pár hét alatt.

sok sikert.

2010. okt. 20. 12:54
 5/8 anonim ***** válasza:

Tenyleg az elso valaszolok megoldasai a legjobbak, de ne aggodj, az en lanyom 6 honapos koraig kizarolag babakocsiban tudott elaludni, seta kozben, aztan megis sikerult a kisagyba szoktatni, es egyedul elaludnia. Szoval nem vagy meg elkesve!! A fiam is ezt csinalta, es o is mar elalszik a kisagyban, nemi kis ringatas azert meg kell. A lanyom mar 5,5 eves, a fiam 8,5 honapos.

Kitartas!!!

2010. okt. 20. 13:54
 6/8 anonim ***** válasza:
én babóm is 3hónapos,és dettó ugyanez volt a helyzet,aztán egyszer leraktam a kiságyba,igaz hasra,és némi sirdogálás után elaludt.persze simogatom a hátát,így jobban büfizik is,és miután félig elaldut kijövök a szobából!És alszik,sokszor még egyedül is!Szerintem is szokatás kérdése,még idejében elkell kezdeni,de ez az én véleményem:)sok sikert
2010. okt. 20. 14:12
 7/8 mrsfeeney válasza:
100%

Annak a hozzaszolonak, aki azt mondja el lett kenyeztetve!

hogy lehet ilyen hulyeseget mondani!Egy 3 honapos kicsi baba egyszeruen vagyik az anyja kozelsegere es a cici neki az egyetlen nyugtato es biztonsagot ado pont!

Persze ma az a divat, legyen mar a babam onallo 3 honaposan csak berakom az agyba es magatol szepen elringatja magat! Meg jo hogy nem akarod hogy magatol etesse meg magat es cserelje ki a pekenkajat is egybol..Micsoda baromsag, felhaborito!Senki ne varja ezt a babajatol, a gyerek neveles ott kezdodik hogy bizony sokat kell vele lenni es fel kell aldoznunk egy csomo idot arra hogy ugy tegyunk es ahogy az neki jo.Szeresd, bujj hozza, engedd hogy ugy aludjon, ahogy neki jo, megha neked kenyelmetlen is...ez az en tanacsom.

2011. márc. 3. 12:12
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek, az utolsoval értek egyet, egyszer majd csak felönek, és akkor ez már nem lesz kérdés.. amugy javulnak a dolgok.. de még mindig a kocsijában alszik nappal..
2011. márc. 3. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!