Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kisfiam (11 hós) furcsa...

Kisfiam (11 hós) furcsa dolgokat csinàl, kíváncsi lennék, hogy mások is tapasztaltak-e hasonlót? :)

Figyelt kérdés

Ilyenekre gondolok:

- mászás közben megáll négykézláb, és az egyik lábát felemelve elkezdi lengetni, mint valami tornagyakorlat, aztán megy tovább

- ha elkeseredik, akkor lefekszik a földre, még a fejét is leteszi oldalra fordítva (ez azért fura, mert sosem csinálta, pár napja viszont rendszeresen), de maximum pityereg, nem sír igazán, nem is dühös, csak bánatos arcot vág

- imádja belefúrni az arcát plüssállatokba, párnába, ruhába stb. (Ezt mondjuk pár hónapos kora óta mindig is csinálta)

Egyébként már vagy 2 hónapja áll fel és lépked bútorok mellett, de megállni sem próbál még egyedül, nemhogy felàllni vagy menni :)

Aki valamelyiket tapasztalta saját babánál, az ràjött, hogy mi volt az oka, illetve a gyerek cèlja vele? :)

(Nem betegségek tüneteire vadászom, pusztán kíváncsiságból írtam ki a kérdést.)

2023. aug. 26. 14:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam majdnem 7 hónapos, pár napja csinálja, hogy kúszik, kúszik, elfekszik, a fejét oldalra teszi és purcog a szájával :D majd felkel és kúszik tovább. Valószínűleg melege van és pihen, illetve amikor már nem purcog csak elfekszik, akkor tudom, hogy fáradt.
2023. aug. 26. 22:36
 12/12 A kérdező kommentje:

Lehet tényleg ez a szokatlan hőség lesz a ludas, a fáradtságot nem tartom valószínűnek, mert nagy alvás után csak még többet csinálta :)

Viszont sajnos úgy néz ki, hogy megtaknyosodott, kicsit aggódok, mert nem volt még beteg 😞

Elaludni szerencsére könnyen ment neki (pedig 5-től 7-ig aludt, nem szokott ilyet), meglátjuk, hogy reggel hogy ébred...

2023. aug. 26. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!