Màr évek óta minden éjjel felriadok 2-3 óra között és furcsa dolgokat tapasztalok. Elegem van. Mitévő legyek?
Vagy rossz àlomra riadok olyankor,vagy arra hogy rosszul vagyok.Valami mindig van.Hajnal 4-ig rajtam van a fràsz,de igazàból nem tudom mitől.Olyankor mintha még a szoba atmoszféràja is màsabb volna.Minden olyan nyugtalanító,lehangoló,ijesztő.Érzem valami jelenlétét.
Vagy "csak" fizikailag vagyok rosszul.pl felugrik a vérnyomàsom.Vagy alvàsparalizisem vagy testen kívüli élményem van.Azonban hajnali 4-től egy csapàsra lenyugszom és újra alszom mint a bunda.Màr nagyon utàlok egyedül maradni éjszakàra pedig felnőtt nő vagyok.Mi lehet az oka?Mit csinàljak?
Hat lehet nincs nyitva teljesen a 3. szemed, es csak erzekeled a dolgokat.
1. Egy entitas rajtad keresztul akar segitseget kerni, es ezzel azt akarja elerni,hogy felfigyelj ra.
2. Egy entitas tudja hogy felsz tole, es igy rabolja toled az energiat.
Annyit tudok ajanlani, hogy ne felj tole, esetleg elokeszuletek utan probalj meg kommunikalni vele, vagy ha nem akarsz, csak mondd neki el szepen, hogy hagyjon beken. Hidd el megfogja hallani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!