A 6. év 6. hónapja 6. napján születtem, lehet ennek köze ahhoz hogy furcsa dolgokat tapasztalok magam körül?
Figyelt kérdés
Aggódom. Nem magam miatt. A körülöttem élők miatt. Ha valakihez közel kerülök, azzal mindig történik valami szerencsétlenség. Ez nem lehet véletlen. Valaki tapasztalt már hasonlót? Kérjek írjátok le a véleményeteket! Érdekel!2016. jún. 26. 15:48
1/6 anonim válasza:
Mindig történik vele valami, vagy ma?
2/6 anonim válasza:
Ha 6. év 6. hónapjának 6. napján születtél, akkor te több mint 2000 éves vagy. Szóval igen, valami nagyon nem stimmel veled. Mondjuk én nem vártam volna ennyit, úgy 150 év körül már elkezdtem volna aggódni.
3/6 anonim válasza:
Ha rigónak születtél volna 6-6-6-án, szépen énekelnél, és nem törnéd a fejedet ilyen összefüggéseken. Furcsa az emberi élet, és mindenki rengeteg szerencsétlenséget tapasztal és él át életében. Pedig a többségnek nem 6-6-6 a születési ideje. Ilyen embernek lenni. A lét tragikus.
4/6 anonim válasza:
én 99 07 13-án születtem. az összes bűvös szám benne van.
és ráadásul péntek 13-án volt a 13. szülinapom.
szerintem nem kell emiatt aggódni.
5/6 anonim válasza:
....az én fiam "88.08.08.-án született, és a névnapja is 8-án van, a születési anyakönyvi kivonata is 888/88 és nagyon különleges gyermek, mert az én gyermekem. Nézd meg a számmisztikában, és kapsz rá magyarázatot biztos.
6/6 anonim válasza:
Ha tényleg akkor születtél, korod miatt bölcsebbnek kéne lenned, minthogy ilyen kérdést tegyél fel.
Jogos az aggodalmad a környezetedben élőkre hatásod miatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!