Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Furcsa dolgokat tapasztalok,...

Lenette kérdése:

Furcsa dolgokat tapasztalok, lehet hogy nem vagyok egyedül?

Figyelt kérdés
Lehet hogy csak én vagyok paranoiás de úgy érzem hogy sosem vagyok egyedül .. Hallottam róla hogy az állatok érzik/látják ha valami van a házban, és igazán megrémit a macskám...gyakran ébredek arra hogy az arcomtól pár centire ül és meredten figyel vagy valamit erősen szugerál . Éjszakánként gyakran hallok hangokat a padlás felöl..a szüleim azt mondták hogy biztosan csak egy rágcsáló de valahogy kétlem hogy akár egy patkány ekkora zajt tudna csapni.. kinek milyen tapasztalatai vannak ezzel kapcsolatban ?

2014. ápr. 21. 16:37
 1/8 Szuperszenny válasza:
100%
Madarak. Talán verebek. Azok elég idegesìtőek tudnak lenni. B lehetőség ként még talán nyest.
2014. ápr. 21. 17:22
 2/8 anonim ***** válasza:

miért muszáj szellemnek lennie mindig a házban?

hőtágulás, állatok, huzat vagy egyéb más dolgok nem okozhatnak olyat amitől este azt hiszed szelleme van a házban?

2014. ápr. 21. 17:28
 3/8 anonim ***** válasza:

a mi keconkbe is van vmi :)

a látó..

elárulhatná hova tettem a bügyim mert nem találom hol dobtam le és a szennyesbe sincs.. :P

2014. ápr. 21. 17:44
 4/8 anonim ***** válasza:
2014. ápr. 21. 17:44
 5/8 homo ludensz ***** válasza:
Nálunk is volt pár éve hasonló zaj a padláson.Felmentem átkutattam mindent és találtam némi otthagyott "nyomot" de mást nem. Az akkori kutyánk pont nyírásra szorult és az az ötletem támadt hogy a levágott szőrt nem a kukába tettem hanem jól kitömtem vele az észlelt helyet a padláson. Elköltözött a hívatlan vendég azt hiszem menyét volt. Az emberi haj is megfelel vagy bármi aminek a szagát megérzi és elriad.Döngött éjjel a plafon úgy rohangászott fel s alá.A patkány inkább a vizes közeget szereti.
2014. ápr. 21. 20:32
 6/8 anonim ***** válasza:
Nálunk ugyan ezvan és szüleim nekem is azt mondják h csak patkány ... nálunk nem macska van hanem kutya de az is mikor elkezdődnek ezek a zajok elkezd ugatni vagy néha előte .. én eggyik nap felmentem a padlásra hogy biztos legyek benne hogy patkány volt de semi nyom nincs tiszta volt minden csak hülye könyvek voltak ott ... én sem értem hogy mivan ilyenkor de a zajok már lejöttek a konyhába pont a szobám mellett van mikor az ajtom előtt hallom mostanába ..
2014. ápr. 22. 09:32
 7/8 homo ludensz ***** válasza:
A patkány ritkán vállal padlásra való mászást kivéve ha valami alacsonyabb fészer vagy hasonló megkönnyíti a helyzetét és főleg ha van miért felmennie. Dióért,napraforgóért vagy szemestakarmányért csak csak felmegy. De hogy a menyét vagy nyest mit keresett nálunk azt nem tudom mert csak építkezésből megmaradt nádpadló,kőzetgyapot meg ritkán használt kézi és gépi eszközök vannak fent.Terveztük hogy beépítjük igény esetén de nem a "hívatlan vendégnek". A kertben összerakott farakásokban is megbújhat így azt is felszámoltuk. A patkány az esőcsatornán nem fog felmászni,ő inkább a szennyvízvezetéket díjazza.
2014. ápr. 22. 10:26
 8/8 anonim ***** válasza:
Nálunk pelék voltak a padláson. Akkora zajt csaptak, mintha farkasok vagy kutyák ugrálnának, kaparnának. Borzasztóan félelmetes volt, egyáltalán nem lehetett aludni.
2014. ápr. 22. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!