Lenette kérdése:
Furcsa dolgokat tapasztalok, lehet hogy nem vagyok egyedül?
Figyelt kérdés
Lehet hogy csak én vagyok paranoiás de úgy érzem hogy sosem vagyok egyedül .. Hallottam róla hogy az állatok érzik/látják ha valami van a házban, és igazán megrémit a macskám...gyakran ébredek arra hogy az arcomtól pár centire ül és meredten figyel vagy valamit erősen szugerál . Éjszakánként gyakran hallok hangokat a padlás felöl..a szüleim azt mondták hogy biztosan csak egy rágcsáló de valahogy kétlem hogy akár egy patkány ekkora zajt tudna csapni.. kinek milyen tapasztalatai vannak ezzel kapcsolatban ?2014. ápr. 21. 16:37
1/8 Szuperszenny válasza:
Madarak. Talán verebek. Azok elég idegesìtőek tudnak lenni. B lehetőség ként még talán nyest.
2/8 anonim válasza:
miért muszáj szellemnek lennie mindig a házban?
hőtágulás, állatok, huzat vagy egyéb más dolgok nem okozhatnak olyat amitől este azt hiszed szelleme van a házban?
3/8 anonim válasza:
a mi keconkbe is van vmi :)
a látó..
elárulhatná hova tettem a bügyim mert nem találom hol dobtam le és a szennyesbe sincs.. :P
5/8 homo ludensz válasza:
Nálunk is volt pár éve hasonló zaj a padláson.Felmentem átkutattam mindent és találtam némi otthagyott "nyomot" de mást nem. Az akkori kutyánk pont nyírásra szorult és az az ötletem támadt hogy a levágott szőrt nem a kukába tettem hanem jól kitömtem vele az észlelt helyet a padláson. Elköltözött a hívatlan vendég azt hiszem menyét volt. Az emberi haj is megfelel vagy bármi aminek a szagát megérzi és elriad.Döngött éjjel a plafon úgy rohangászott fel s alá.A patkány inkább a vizes közeget szereti.
6/8 anonim válasza:
Nálunk ugyan ezvan és szüleim nekem is azt mondják h csak patkány ... nálunk nem macska van hanem kutya de az is mikor elkezdődnek ezek a zajok elkezd ugatni vagy néha előte .. én eggyik nap felmentem a padlásra hogy biztos legyek benne hogy patkány volt de semi nyom nincs tiszta volt minden csak hülye könyvek voltak ott ... én sem értem hogy mivan ilyenkor de a zajok már lejöttek a konyhába pont a szobám mellett van mikor az ajtom előtt hallom mostanába ..
7/8 homo ludensz válasza:
A patkány ritkán vállal padlásra való mászást kivéve ha valami alacsonyabb fészer vagy hasonló megkönnyíti a helyzetét és főleg ha van miért felmennie. Dióért,napraforgóért vagy szemestakarmányért csak csak felmegy. De hogy a menyét vagy nyest mit keresett nálunk azt nem tudom mert csak építkezésből megmaradt nádpadló,kőzetgyapot meg ritkán használt kézi és gépi eszközök vannak fent.Terveztük hogy beépítjük igény esetén de nem a "hívatlan vendégnek". A kertben összerakott farakásokban is megbújhat így azt is felszámoltuk. A patkány az esőcsatornán nem fog felmászni,ő inkább a szennyvízvezetéket díjazza.
8/8 anonim válasza:
Nálunk pelék voltak a padláson. Akkora zajt csaptak, mintha farkasok vagy kutyák ugrálnának, kaparnának. Borzasztóan félelmetes volt, egyáltalán nem lehetett aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!