Mit csináljak betegen egyedül?
Figyelt kérdés
Betegen vagyok itthon, és nagyon unatkozok.Feküdni, aludni nem szeretnék, de nem is tudnék, már a gépezést is unom, ki nem mehetek, valamennyire pihennem is kellene.Segítsetek!2014. márc. 21. 09:42
1/9 anonim válasza:
Főzz, olvass, fejts keresztrejtvényt, csinálj valami szobadíszt, süss egy sütit.
2/9 A kérdező kommentje:
ÓÓÓÓ....ez a keresztrejtvény dolog jó ötlet köszi!
2014. márc. 21. 10:36
4/9 A kérdező kommentje:
Igen? És hogy te idióta! Hogy?
2014. márc. 21. 12:26
5/9 anonim válasza:
Játsz játékokkal, egyél, igyál, ki nem mehetsz hogy érted? erkélyre sem? Levegőzz kicsit. Fürödj meg stb
6/9 anonim válasza:
Nem mondtad, hogy lány vagy. Bár a válaszod alapján az se biztos, hogy ember vagy
7/9 A kérdező kommentje:
3-as: köszönöm a válaszod.
Még én nem vagyok ember? Amikor odaírod hogy " Verd ki!"?
Hát jó!
2014. márc. 22. 11:12
8/9 anonim válasza:
Attól, hogy veled bunkó valaki, neked még udvasiasnak kell lenned. Egyébként komolyan mondtam, én mindig azt csinálom, ha beteg vagyok. De akár elmehetsz sétálni is, takaríthatsz
9/9 anonim válasza:
Olvas vicceket,kezdetnek itt van1.
Lány:beszéljünk a *urvákrol.:]
Fiú :oké :D
Lány :a barátnőd,hogy van.!?;]~
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!