KezdƑoldal » GyerekvĂĄllalĂĄs, nevelĂ©s » BabĂĄk » đŸ€FehĂ©r vezetĂ©knĂ©vhez melyik...

đŸ€FehĂ©r vezetĂ©knĂ©vhez melyik lĂĄny nĂ©v illene a legjobban?đŸ€

Figyelt kérdés
Nevek: Cecília, Franciska, Eszter, Banånviråg, Etelka, Gizella, Ildikó, Hannabella, Helena, Gyöngyi, Györgyi, Judit, Katarina, Liza, Lizabella, Mercédesz, Violetta. <3

2023. aug. 25. 02:14
1 2 3 4
 21/31 A kĂ©rdezƑ kommentje:
20-Ez most megtetszett köszi :)
2023. aug. 25. 17:52
 22/31 A kĂ©rdezƑ kommentje:
A banĂĄnvirĂĄg vĂ©letlen kerĂŒlt bele...nem figyeltem mikor mĂĄsoltam a szavakat Ă©s valahogy benne volt de nem adnĂĄm :D..nyugi!
2023. aug. 25. 17:53
 23/31 anonim ***** vĂĄlasza:

Most csak a passzolĂĄst nĂ©ztem elsƑ körben,hogy szerintem mennyire passzolna:

Nagyon jó: Hannabella,Helena/Heni,Gyöngyi,Violetta/Vilu/Letti/Letta/Lettus/Lettuska

Szintén még eléggé kiråly: Cecília/Lia,Eszter,Etelka,Ildikó,Judit,Katarina,Mercédesz (Itt jegyezném meg,hogy ez így kicsit kocsira hasonlít, de lehet okés, de inkåbb, ha Mercédesz; akkor adnék még mellé/két név közé még valami mås(od)ik keresztnevet

Szerintem mĂĄr nem_jĂł,mĂĄr nem_illik össze vele: Liza,Lizabella, de ezek mĂ©g olyan közepesek, tehĂĄt akĂĄr mĂ©g bele is fĂ©rhet, mert mĂ©g nem rossz az illeszkedĂ©sĂŒk, csan nem olyan kĂ©nyelmes, gördĂŒlĂ©keny mĂĄr, mint az elƑzƑ nevek esetĂ©ben.

Mår rossz vele: Franciska; picit nekem olyan "Fehér Fr@nc"-nak hangzik, kicsit olyasmi, mint a "Fészkes Fene"; szép név a Franciska, de ehhez a vezetéknévvel szerintem nem_illik össze, nekem kellemetlen hatåst kelt.

LeginkĂĄbb Nem illenek hozzĂĄ: Gizella,BanĂĄnvirĂĄg,Györgyi. FehĂ©r Gizella nekem kicsit hasonlĂ­t arra, bocsi, hogy ""felizgat"", ezĂ©' nem adnĂĄm, BanĂĄnvirĂĄg szintĂ©n ilyen hasonlĂł jellegƱ asszociĂĄciĂł. FehĂ©r Györgyi meg egyĂŒtt tĂșl "HarapĂłs" az R-betƱk egymĂĄshoz valĂł helyzete miatt nagyon kellemetlen kimondani, nem jĂł, "görgyös" kimondani; nem olyan gördĂŒlĂ©kenyen kiejthetƑ. Persze azĂ©rt ki lehet mondani, de Ă­gy tuti nem adnĂĄm. Max raknĂ©k közĂ© egy mĂĄsodik keresztnevet; Ă©s akkor Ășgy.

2023. aug. 26. 14:30
Hasznos szĂĄmodra ez a vĂĄlasz?
 24/31 anonim ***** vĂĄlasza:

* görcsös-et akartam írni;håtha ez jobban érzékelteti

remélem jókat írtam

2023. aug. 26. 14:32
 25/31 anonim ***** vĂĄlasza:

Nekem a ViolettĂĄval tetszik a legjobban, de simĂĄn a ViolĂĄval is szĂ©p lenne. Ez az a kivĂ©teles eset, amikor nem lenne baj a beszĂ©lƑ nĂ©v, tehĂĄt egy virĂĄgnĂ©v keresztnĂ©vnek, akĂĄr Hajnalka, Veronika is.

Ha nem virågnév, akkor nekem még a Henriettåval tetszene, de a koråbban javasolt Martinåval sem rossz.

Illetve Gyöngyi helyett GyöngyvĂ©r sokkal szebb lenne, nƑkĂ©nt is elegĂĄns.

2023. aug. 26. 17:32
 26/31 anonim ***** vĂĄlasza:

Fehér Liza

Fehér Hannabella

És nincs a listĂĄn de szembe jutott: FehĂ©r Luca

2023. aug. 26. 20:02
 27/31 anonim ***** vĂĄlasza:
Szerintem is a Fehér Liza a legjobb, de a Franciska, Gizella, Etelka, Gyöngyi és Violetta is passzol még.
2023. aug. 26. 23:39
 28/31 Ambrus Lonci ***** vĂĄlasza:
Helena Liza Violetta
2023. aug. 28. 11:46
 29/31 anonim vĂĄlasza:
Liza
2023. aug. 28. 14:57
 30/31 anonim ***** vĂĄlasza:
Fehér Helena
2023. aug. 28. 20:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabålyzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beållítåsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenƑ anyagok nem minƑsĂŒlnek szerkesztƑi tartalomnak, elƑzetes ellenƑrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetƑ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetƑsĂ©gĂŒnkön!