đ€FehĂ©r vezetĂ©knĂ©vhez melyik lĂĄny nĂ©v illene a legjobban?đ€
Most csak a passzolĂĄst nĂ©ztem elsĆ körben,hogy szerintem mennyire passzolna:
Nagyon jó: Hannabella,Helena/Heni,Gyöngyi,Violetta/Vilu/Letti/Letta/Lettus/Lettuska
SzintĂ©n mĂ©g elĂ©ggĂ© kirĂĄly: CecĂlia/Lia,Eszter,Etelka,IldikĂł,Judit,Katarina,MercĂ©desz (Itt jegyeznĂ©m meg,hogy ez Ăgy kicsit kocsira hasonlĂt, de lehet okĂ©s, de inkĂĄbb, ha MercĂ©desz; akkor adnĂ©k mĂ©g mellĂ©/kĂ©t nĂ©v közĂ© mĂ©g valami mĂĄs(od)ik keresztnevet
Szerintem mĂĄr nem_jĂł,mĂĄr nem_illik össze vele: Liza,Lizabella, de ezek mĂ©g olyan közepesek, tehĂĄt akĂĄr mĂ©g bele is fĂ©rhet, mert mĂ©g nem rossz az illeszkedĂ©sĂŒk, csan nem olyan kĂ©nyelmes, gördĂŒlĂ©keny mĂĄr, mint az elĆzĆ nevek esetĂ©ben.
Mår rossz vele: Franciska; picit nekem olyan "Fehér Fr@nc"-nak hangzik, kicsit olyasmi, mint a "Fészkes Fene"; szép név a Franciska, de ehhez a vezetéknévvel szerintem nem_illik össze, nekem kellemetlen hatåst kelt.
LeginkĂĄbb Nem illenek hozzĂĄ: Gizella,BanĂĄnvirĂĄg,Györgyi. FehĂ©r Gizella nekem kicsit hasonlĂt arra, bocsi, hogy ""felizgat"", ezĂ©' nem adnĂĄm, BanĂĄnvirĂĄg szintĂ©n ilyen hasonlĂł jellegƱ asszociĂĄciĂł. FehĂ©r Györgyi meg egyĂŒtt tĂșl "HarapĂłs" az R-betƱk egymĂĄshoz valĂł helyzete miatt nagyon kellemetlen kimondani, nem jĂł, "görgyös" kimondani; nem olyan gördĂŒlĂ©kenyen kiejthetĆ. Persze azĂ©rt ki lehet mondani, de Ăgy tuti nem adnĂĄm. Max raknĂ©k közĂ© egy mĂĄsodik keresztnevet; Ă©s akkor Ășgy.
* görcsös-et akartam Ărni;hĂĄtha ez jobban Ă©rzĂ©kelteti
remĂ©lem jĂłkat Ărtam
Nekem a ViolettĂĄval tetszik a legjobban, de simĂĄn a ViolĂĄval is szĂ©p lenne. Ez az a kivĂ©teles eset, amikor nem lenne baj a beszĂ©lĆ nĂ©v, tehĂĄt egy virĂĄgnĂ©v keresztnĂ©vnek, akĂĄr Hajnalka, Veronika is.
Ha nem virågnév, akkor nekem még a Henriettåval tetszene, de a koråbban javasolt Martinåval sem rossz.
Illetve Gyöngyi helyett GyöngyvĂ©r sokkal szebb lenne, nĆkĂ©nt is elegĂĄns.
Fehér Liza
Fehér Hannabella
Ăs nincs a listĂĄn de szembe jutott: FehĂ©r Luca
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!