đ€FehĂ©r vezetĂ©knĂ©vhez melyik lĂĄny nĂ©v illene a legjobban?đ€
Figyelt kérdés
Nevek: CecĂlia, Franciska, Eszter, BanĂĄnvirĂĄg, Etelka, Gizella, IldikĂł, Hannabella, Helena, Gyöngyi, Györgyi, Judit, Katarina, Liza, Lizabella, MercĂ©desz, Violetta. <32023. aug. 25. 02:14
1/31 anonim vĂĄlasza:
Ezek közĂŒl a FehĂ©r Gizella tetszik legjobban.
3/31 anonim vĂĄlasza:
Volt egy osztaly tarsam a neve: fehér Eleonora volt. Ez mondjuk igy teccet :) de a kerdesedre: Liza vagy Lizabella
6/31 anonim vĂĄlasza:
đKonzuĂ©la BanĂĄnhintađ
9/31 anonim vĂĄlasza:
MiĂ©rt lett az elsĆ lepontozva egy vĂ©lemĂ©ny miatt? :D
EgyĂ©bkĂ©nt szerintem CecĂlia vagy Liza lehetne.
10/31 anonim vĂĄlasza:
Ăn eskĂŒ bĂrom a ritka neveket, Ă©s el tudom kĂ©pzelni a BĂșzavirĂĄgot, a TƱzvirĂĄgot, sĆt mĂ©g a VĂ©rbulcsĂșt is, de ez a BanĂĄnvirĂĄg, hĂĄt ez ledobja a biciklilĂĄncot nĂĄlam. :D :D :D
AmĂșgy a többi mind jĂł lehet, max nekem nem tetszenek igazĂĄn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenĆ anyagok nem minĆsĂŒlnek szerkesztĆi tartalomnak, elĆzetes ellenĆrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetĆ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!