Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Rózsa Ibolya Virág hogy hangazna?

Rózsa Ibolya Virág hogy hangazna?

Figyelt kérdés
Rózsa a vezetéknév, Ibolya lenne a keresztnév, Virág meg a második név. :)

2023. aug. 24. 23:01
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

Te nem egy volt Kossuthos osztálytásam vagy véletlenül, Rózsa Virág Kamilla?

Volt egy ilyen nevű kislány az osztályunkban, alsóban még ugy ahogy megúszta a gunyolódást, de hatodiktól szerencsétlen úgy kapta az ívet 2 éven át, hogy néha nem mert iskolába menni, annyira félt a nagypofájú brigádtól.

Középiskolában meg csak simán szembe röhögték. Nyilván voltak barátai, de az iskolás fogalmakkal élve, a nyomik közül.

Bár valószínűleg ha kiáll magáért akkor lecsengett volna hamar a gúnyolódás.

Mert volt egy népszerű csaj az általános évfolyamunkban, őt xy Rózsának hívták. Sosem gúnyolták, de ő sem bántott soha senkit, csak jófej volt és népszerű.

De akiről mesélek ő annyira megutálta a nevét, hogy 19 éves korában megváltoztatta a keresztnevét, majd amikor férjhez ment akkor a vezeték nevét is.

2023. aug. 25. 07:56
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

Á, ez nagyon gáz. Legyél már egy kicsit kreatívabb.

Lehetne Rózsa Kert, Rózsa Szín, Rózsa Ablak, Rózsa Himlő... Vagy ha ragaszkodsz a 3 névhez Rózsa Szín Párduc. Valamelyiket tuti, elfogadják, ne legyél lusta kérvényezni.

2023. aug. 25. 09:46
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

Felröhögtem... :D

A gyerekkori ugróköteles játék jutott eszembe, a "rózsa, szegfű, ibolya, rezeda"

2023. aug. 25. 10:31
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
A Rózsa Szín Párduc hatalmas :D :D
2023. aug. 25. 10:35
 25/29 anonim ***** válasza:
100%

#24! Szerintem a Rózsa Himlő hangzik a legjobban. Esetleg a Rózsa Lugas. Azt tuti, engedélyeznék, csak egy lépésre van a Lucastól😁

2023. aug. 25. 11:03
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem idétlen, de nagyon.
2023. aug. 25. 12:11
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
Hát kb mint egy botanikus kert.
2023. aug. 25. 13:36
 28/29 hosszúhajú ***** válasza:
hát így a 3 egybe olyan hogy sokat gúnyolódnának e gyerekkel. a tanárok meg a szülőkkel. a rózsa ibolya kevésbé feltűnő, de ha közé vagy mögé tennél egy virágtalan nevet az jobb.
2023. aug. 26. 01:06
 29/29 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem klassz.
2023. aug. 26. 13:52
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!