Rózsa Ibolya Virág hogy hangazna?
Figyelt kérdés
Rózsa a vezetéknév, Ibolya lenne a keresztnév, Virág meg a második név. :)2023. aug. 24. 23:01
11/29 anonim válasza:
Nem te kérdeztél?? Akkor bocsi. Csak valakinek válaszoltam asszem...
12/29 A kérdező kommentje:
11.De csak nem értem ha mind1 minek vesztegeted az idődet ezzel a stílussal?...
2023. aug. 24. 23:55
13/29 anonim válasza:
Neked nem mindegy kérdező, hiszen azért kérdezel. Ha biztos lennél magadban, adnád és kész. Nem kell ehhez kétmillió idegen felhasználó.
15/29 anonim válasza:
Mi volt a baj a 11-es stílusával? Semmi bántó nem volt benne.
16/29 A kérdező kommentje:
13.Magabiztos vagyok, csupán érdekel hisz a dötnésem már megvan...attól még nem érdekelhet mások véleménye? TIlos kérdezni attól hogy meg van a név? OMg
2023. aug. 25. 00:14
17/29 anonim válasza:
Huhh baszki..
Mint a Ribilzli Köszméte Alma.
Neeee maaar.
18/29 A kérdező kommentje:
17.Na az szerintem túlzás..az én nevem legalább üde mint egy illatos virágkert :)
2023. aug. 25. 00:18
19/29 anonim válasza:
A 17-es példája semmivel sem rosszabb, mint a tiéd. Nem üde virágoskertnek hangzik a neved (sőt, névnek sem tűnik igazából), hanem olyan, mintha a virágárus felsorolná, mik közül lehet választani. A zöldséges választéka pont ugyanaz a szint. Ilyen vezetéknév mellé nagyon meggondolnám, milyen nevet adnék, a virágneveket pedig gondolkodás nélkül kizárnám.
Remélem, hogy csak egy ötletelő kamasz vagy vagy valami, mert akkor még bőven van időd meggondolni magad egy ilyen nevetséges névvel kapcsolatban.
20/29 anonim válasza:
nagyon idétlenül hangzik, ennél rosszabbat kb ki sem találhattál volna..bocs
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!