Miért nem eszik a 3.5hónapos babám?
2hete alig eszik a szokásoshoz képest. Napi 4-5x evett 160-180mili tápszert. 2hete úgy 60-120között eszik napi 5x,szóval jóval kevesebb.
Orvosokkal sokra nem mentem,jártatok így?
Evés elutasítás,állítólag érik az idegrendszer és ő akarja szabályozni...
De eléggé el vagyunk keseredve most emiatt,nem szeretnénk ha fogyna stb.
Kedve jó,baromi mozgékony, 6kg.
Szerintem most van túl egy növekedési ugráson és inkább elkezdett többször kevesebbet enni, előtte meg jó nagy mennyiséget tolt be.
Fiam 10 hónapos és 3 hónapos kora óta tápszeres- ebben az életkorában sem eszik meg kb soha 150 ml-nél többet egyszerre, van, hogy 60-120 ml is elég neki egyszerre. Szép nagy baba, súlyával semmi gond, hozzátáplálni nehézkesen megy, mert alig akar enni szóval hajam tépem.
Lehet a te babád is kisebb étkű?
Melegen már nem itta így szobahőmérsékleten eszi v hidegebben picit.
2-es. A te babád hány milit eszik egy nap?
Mert ő eddig betolta a 800at és nem volt gond. 2hete folyton a szájában van( doki szerint nem fog,életkori..), azóta 30mili és kilöki...aztán vagy eszik még vagy 60-80nál leáll,pisil nyilván de így kevesebbet.
Azért egy 62cm 6kg babának ennie kellene és az 500mili kevés.
4óránként eszik de van hogy akkor is jó esetben 100at most..
Őszintén mivel ráparáztunk etettük ahogy tudtuk felváktva stb mindenhogy.
Bevittem a Heim Palba...megnézték hogy eszik és ennyi. Ott bezzeg 2x betolta a 180milit...én ezt nem értem.
Ott pont azt kérték ne etessem sűrűbben mert nem kéri. Kiköpi,kifolyatja a száján.
De ma pl 400milinél járunk és 1x fog enni mert ő éjjel már alszik,azért is aggódunk ne száradjon ki.
2hét múlva hozzátáplálás..nem tudom hogy fog enni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!