Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Aki cigizik az hogyan oldja...

Aki cigizik az hogyan oldja meg a babázást?

Figyelt kérdés

Én nem, de a párom dohányzik, elég sokat.

Azon gondolkodtam, hogy hogyan fog így a babánkkal foglalkozni, hiszen nem kérhetem tőle, hogy cseréljen egy nap 8szor ruhát, és mosson fogat legalább ennyiszer, mielőtt hozzáér a babánkhoz.

Én, aki nem dohányzom, tudom, hogy ha ő nem is érze, de sokáig rajta marad a szag, érezni a bőrén, ruhán is.

Gyakorlati tanácsok érdekelnének.

Tudom, hogy nem nagyon lesz baja a bagószagtól, de mivel ez egy kiküszöbölhető káros környezeti hatás, ezért nem lenne jó, ha mindennap érezné a bagót.

Nem kérem a páromat, hogy szokjon le, mert nem akar, az pedig csak úgy működne, ha ő szeretné.

2023. aug. 24. 15:16
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:

6

Igen, így van ahogy nálatok. Akkor nem fog gondot okozni szerinted?

2023. aug. 24. 16:10
 12/33 anonim ***** válasza:
58%
Mondjuk nekem gusztusom nincs dohányszagú pasashoz, szóval úgy hogy teherbe sem esem ilyen személytől. Problem solved.
2023. aug. 24. 16:12
 13/33 anonim ***** válasza:
54%

Úr Isten a dohányos pasik mind pszichopatak,és szarapak...ugyanmar maradjatok komolyan...

Kérdező,ezt vele beszéld meg,ne itt kérdezd

2023. aug. 24. 16:15
 14/33 anonim ***** válasza:
67%
Ha nektek így jó válaszolók,hogy füstöl és szagos a férjetek,oké,de a kérdezőt láthatóan zavarja viszont. Sajnos két dohányzó szülő mellett nőttem,akik bár kint voltak láncdohányosak(az első 10 évem alatt bent is,el lehet képzelni a bútorok szagát),de rendesen érződött,konkrétan büdös volt,undorodtunk tesómmal. Így mi elkerültük,30+ de soha nem dohányoztunk. Szerencsére a férjem ugyanígy van. Kis példát mutassunk már legalább ezzel. Aki azt mondja nem érződik...Ha eljön anya hát bizony messziről érződik,úgy hogy de érződik,csak már megszoktátok. De ez mindenki magánügye,de a kérdezőt zavarja,itt ez a lényeg. De ha anyuka szívná..:D Már menne,hogy szokjon le. Apuka miért is ne hozzon "ekkora" áldozatot?
2023. aug. 24. 16:16
 15/33 anonim ***** válasza:
79%
Nálunk napközben amíg dolgozik szív amennyit akar, viszont itthon egyáltalán nem dohányzik. Ebben ő is szerencsére egyetért, hogy a babához nem bújik miután bagót elnyomva bűzlik. Szerintem érdemes leülni és megbeszélni ezt vele, nem az kell hogy leszokjon ha ennyire nem megy, de ezt a kis áldozatot hozza meg. Egy nem dohányos sem szívesen szagolja ezt a bűzt ami a dohányzással jár, nemhogy egy újszülött. Esetleg egy kevésbé büdös alternatíva (pl. elektromos cigi) is szóba jöhetne, bár arról nincs információm, hogy annak a füstje/szaga mennyire káros.
2023. aug. 24. 16:24
 16/33 anonim ***** válasza:
62%

"a dohányos pasik mind pszichopatak,és szarapak"

Nem azok, ezt senki nem mondta, csakhogy büdösigénytelenek. Ez az igazság. Büdösek, büdös a bőrük, a ruhájuk, mindenük, és ez nem zavarja őket, bár nyilván az sem túl igényes, akit ez nem zavar.

2023. aug. 24. 16:33
 17/33 anonim ***** válasza:
25%

Ja, hogy még nincs baba?

Akkor még lehet szerencséd lesz és a spermáit olyan szinten rongálta a cigi, hogy az elméleti probléma nem válik valóssá.

2023. aug. 24. 16:33
 18/33 anonim ***** válasza:
56%

Olyan férfivel, aki a gyerekvállalás megkezdéséig nem szokik le a cigiről, nem terveznék családot.

Igaz, nálam a dohányos, alkoholista, narkós szóba sem jöhetett eleve.

2023. aug. 24. 16:44
 19/33 anonim ***** válasza:
75%
De igen,mega a büdös,bőrébe,ruhába ivódott szag is káros egy babára.És igen,érződik,de még mennyire.Nekem is apukám dohányzik,én utálom.Ha idejön frissen fürödve,tiszta ruhába, akkor is érezni a szagot.Persze aki benne él,az nem veszi már észre,mert megszokta.
2023. aug. 24. 17:24
 20/33 anonim ***** válasza:
30%

16 férjem cigizik már pár éve és nem büdös,nem igénytelen...nem minden férfi igénytelen aki cigizik,ne általánosítani mar.

17,két gyerekunk van,annak ellenére,hogy a férjem cigizik.

2023. aug. 24. 17:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!