Aki cigizik az hogyan oldja meg a babázást?
Én nem, de a párom dohányzik, elég sokat.
Azon gondolkodtam, hogy hogyan fog így a babánkkal foglalkozni, hiszen nem kérhetem tőle, hogy cseréljen egy nap 8szor ruhát, és mosson fogat legalább ennyiszer, mielőtt hozzáér a babánkhoz.
Én, aki nem dohányzom, tudom, hogy ha ő nem is érze, de sokáig rajta marad a szag, érezni a bőrén, ruhán is.
Gyakorlati tanácsok érdekelnének.
Tudom, hogy nem nagyon lesz baja a bagószagtól, de mivel ez egy kiküszöbölhető káros környezeti hatás, ezért nem lenne jó, ha mindennap érezné a bagót.
Nem kérem a páromat, hogy szokjon le, mert nem akar, az pedig csak úgy működne, ha ő szeretné.
6
Igen, így van ahogy nálatok. Akkor nem fog gondot okozni szerinted?
Úr Isten a dohányos pasik mind pszichopatak,és szarapak...ugyanmar maradjatok komolyan...
Kérdező,ezt vele beszéld meg,ne itt kérdezd
"a dohányos pasik mind pszichopatak,és szarapak"
Nem azok, ezt senki nem mondta, csakhogy büdösigénytelenek. Ez az igazság. Büdösek, büdös a bőrük, a ruhájuk, mindenük, és ez nem zavarja őket, bár nyilván az sem túl igényes, akit ez nem zavar.
Ja, hogy még nincs baba?
Akkor még lehet szerencséd lesz és a spermáit olyan szinten rongálta a cigi, hogy az elméleti probléma nem válik valóssá.
Olyan férfivel, aki a gyerekvállalás megkezdéséig nem szokik le a cigiről, nem terveznék családot.
Igaz, nálam a dohányos, alkoholista, narkós szóba sem jöhetett eleve.
16 férjem cigizik már pár éve és nem büdös,nem igénytelen...nem minden férfi igénytelen aki cigizik,ne általánosítani mar.
17,két gyerekunk van,annak ellenére,hogy a férjem cigizik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!