Aki cigizik az hogyan oldja meg a babázást?
Én nem, de a párom dohányzik, elég sokat.
Azon gondolkodtam, hogy hogyan fog így a babánkkal foglalkozni, hiszen nem kérhetem tőle, hogy cseréljen egy nap 8szor ruhát, és mosson fogat legalább ennyiszer, mielőtt hozzáér a babánkhoz.
Én, aki nem dohányzom, tudom, hogy ha ő nem is érze, de sokáig rajta marad a szag, érezni a bőrén, ruhán is.
Gyakorlati tanácsok érdekelnének.
Tudom, hogy nem nagyon lesz baja a bagószagtól, de mivel ez egy kiküszöbölhető káros környezeti hatás, ezért nem lenne jó, ha mindennap érezné a bagót.
Nem kérem a páromat, hogy szokjon le, mert nem akar, az pedig csak úgy működne, ha ő szeretné.
"hiszen nem kérhetem tőle, hogy cseréljen egy nap 8szor ruhát, és mosson fogat legalább ennyiszer, mielőtt hozzáér a babánkhoz."
Dehogynem.
Hát ezt vele kellett volna még gyerekvállalás előtt megbeszélni.
Gondolom ő is vágyott erre a babára, ha leszokni nem is akar annyit igazán megtehet, hogy mikor hazajön a munkából elszívja a cigijét, utána zuhanyzik, átöltözik, fogat mos és este azt a pár órát amíg a gyerekkel van kibírja cigi nélkül.
"Tudom, hogy nem nagyon lesz baja a bagószagtól, "
Rosszul tudod. Az nem csak bűz. 3rd hand smoking - keress rá. Kifejezetten kisgyerekeknél asztma, allergia...stb. okozója.
Férjem cigizik.
Megmossa cigizés után a kezét és ennyi. Én sem kérek többet.
Udvaron cigizik, lakásban tilos
Nem értem, ha neked jó így, büdösen, akkor mi baja lenne tőle a gyerekednek. Vagy ez miért nem gyerekvállalás előtt jutott az eszedbe.
Amúgy meg kérni bármit kérhetsz, max. kiröhög vagy nem tartja be, te meg nen tilthatod meg neki, hogy bagós kézzel felvegye a kicsit, hiszen ugyanúgy a gyereke, nem is tudod megakadályozni. Nem is értem, hogy gondolod.
Nálunk is szóról szóra úgy, mint a #7-nél.
7 és 3 évesek a gyerekeink, nem füstszagúak, és nikotinmérgezést sem kaptak még...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!