Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Aki cigizik az hogyan oldja...

Aki cigizik az hogyan oldja meg a babázást?

Figyelt kérdés

Én nem, de a párom dohányzik, elég sokat.

Azon gondolkodtam, hogy hogyan fog így a babánkkal foglalkozni, hiszen nem kérhetem tőle, hogy cseréljen egy nap 8szor ruhát, és mosson fogat legalább ennyiszer, mielőtt hozzáér a babánkhoz.

Én, aki nem dohányzom, tudom, hogy ha ő nem is érze, de sokáig rajta marad a szag, érezni a bőrén, ruhán is.

Gyakorlati tanácsok érdekelnének.

Tudom, hogy nem nagyon lesz baja a bagószagtól, de mivel ez egy kiküszöbölhető káros környezeti hatás, ezért nem lenne jó, ha mindennap érezné a bagót.

Nem kérem a páromat, hogy szokjon le, mert nem akar, az pedig csak úgy működne, ha ő szeretné.

2023. aug. 24. 15:16
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
77%

"hiszen nem kérhetem tőle, hogy cseréljen egy nap 8szor ruhát, és mosson fogat legalább ennyiszer, mielőtt hozzáér a babánkhoz."

Dehogynem.

2023. aug. 24. 15:18
 2/33 anonim ***** válasza:
87%

Hát ezt vele kellett volna még gyerekvállalás előtt megbeszélni.

Gondolom ő is vágyott erre a babára, ha leszokni nem is akar annyit igazán megtehet, hogy mikor hazajön a munkából elszívja a cigijét, utána zuhanyzik, átöltözik, fogat mos és este azt a pár órát amíg a gyerekkel van kibírja cigi nélkül.

2023. aug. 24. 15:26
 3/33 anonim ***** válasza:
72%
2# Egyetértek. Egyébként ha egy nő képes megtenni ezt a közös gyerekért,hogy leszokjon,neki is meg kellene belső indíttatásból..
2023. aug. 24. 15:38
 4/33 anonim ***** válasza:
72%

"Tudom, hogy nem nagyon lesz baja a bagószagtól, "

Rosszul tudod. Az nem csak bűz. 3rd hand smoking - keress rá. Kifejezetten kisgyerekeknél asztma, allergia...stb. okozója.

2023. aug. 24. 15:41
 5/33 anonim ***** válasza:
35%
Fantasztikus tanácsok. Egyenes út, hogy hamar elege legyen belőletek a ferjeiteknek. Magától is gondol erre szerintem, de azert túlzásba sem kell esni. Azért egy cigi után ne kelljen már mindig atoltozni és megfurdeni. Nem muszáj sárkánnyá válni szülés után.
2023. aug. 24. 15:41
 6/33 anonim ***** válasza:
54%
Miért kell ezt ennyire túlzásba vinni? Miért is kéne 8x átöltöznie meg fogat mosnia? Gyanítom, hogy minden nap cseréli a ruhát és ki van mosva. Nem fetreng a hamuban, hogy koszos, hamus legyen...magára meg nem fújja a füstöt. Igen, tisztában vagyok vele, hogy egy idő után beszívódik a szag...de az leginkább csak akkor ha zárt térben dohányzik sokat. Az én férjem is dohányzik, szóval tudom miről beszélek (én nem). Az elvárható, hogy kezet mosson de, hogy minden cigi után fogat? Nem fog csókolózni a gyerekkel, hogy neki az zavaró legyen.
2023. aug. 24. 15:42
 7/33 anonim ***** válasza:
74%

Férjem cigizik.

Megmossa cigizés után a kezét és ennyi. Én sem kérek többet.

Udvaron cigizik, lakásban tilos

2023. aug. 24. 15:47
 8/33 anonim ***** válasza:
70%

Nem értem, ha neked jó így, büdösen, akkor mi baja lenne tőle a gyerekednek. Vagy ez miért nem gyerekvállalás előtt jutott az eszedbe.

Amúgy meg kérni bármit kérhetsz, max. kiröhög vagy nem tartja be, te meg nen tilthatod meg neki, hogy bagós kézzel felvegye a kicsit, hiszen ugyanúgy a gyereke, nem is tudod megakadályozni. Nem is értem, hogy gondolod.

2023. aug. 24. 15:47
 9/33 anonim ***** válasza:
34%

Nálunk is szóról szóra úgy, mint a #7-nél.

7 és 3 évesek a gyerekeink, nem füstszagúak, és nikotinmérgezést sem kaptak még...

2023. aug. 24. 16:06
 10/33 A kérdező kommentje:
Még nincs baba
2023. aug. 24. 16:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!