Más is van úgy, hogy unja a babázást és értelmesebb dolgokkal szeretne foglalkozni?
10 hónapos most, első gyerek. Imádom, de napi 12 óra vele való foglalkozás, játék az ő szintjén engem egyrészt untat másrészt nehezen viselem hogy nincs időm értelmesebb dolgokra: pici munkára. (Van egy vállalkozásom, amire alig van időn, az agyam jár csak hogy hogyan kellene továbbfejleszteni)
Értem hogy ez most a babázós korszak és élvezzem ki stb.
Arra lennék kiváncsi hogy van e más is aki nehezen viseli hogy nem halad semmivel.
Enyém is 10 hónapos, de minden percét élvezem a babázásnak :)
A házimunkámat vele együtt csinálom. Teregetéshez kitolom magammal a babakocsiban és bohóckodok neki, beszélek hozzá, elmondom mit csinálok. A konyhában fakanalat adok neki, engedem, hogy pancsoljon a tésztagyúrásban, porszívózásnál mászik utánam. Virágokat locsolunk, ő az ölemben, másik kezemben a kanna, nézi mit csinálok. Nem kell állandóan mellette cövekelve szórakoztatni, lehet máshogy is. A munka kész, a baba tanul, és ennyi.
Persze. Mivel te nem vagy 10 hónapos. Én is untam órákon át.
1. Lassan tanuljon egyedül is ellenni a játékaival.
2. Keress segítséget. Már heti néhány óra munka és / vagy tanulás helyrebillent majd!
Attol meg h egyedul is elvan a jatekaival egy ideig es lefoglalja magat a gyerek attol meg az anyuka nem fog tudnj abban az idoban a vallalkozasaval foglalkozni. Azert az messze nem ugyanaz mintha konkretan nem lenne vele a gyerek es teljesen a munkara tudna koncentralni.
Az en kislanyom most 14 hos es 2 evesen megy bolcsibe. Sztem az mar nem korai, akkor majd tudok foglalkozni a sajat kis bizniszemmel amit epp a baba elott nemsokkal inditottam. Addig elvezem ezt az idoszakot es mivel tudom h nem tart orokke ezert nem stresszelem magam azon h jajj a melo... a melo tud meg varni 6 honapot es onnantol mehet a menet de most a gyerekre koncentralok. Nekem igy van meg a balance.
"Attol meg h egyedul is elvan a jatekaival egy ideig es lefoglalja magat a gyerek attol meg az anyuka nem fog tudnj abban az idoban a vallalkozasaval foglalkozni. "
Hát nekem 2 mellett sikerült. Attól függ, hogy mi a vállalkozása és milyen munkát igényel. Ezt így kijelenteni nem lehet, ahogy te tetted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!