Kisfiam szája alatt piros foltok vannak olyan kisújj köröm nagyságnyi kezd száradni hámlani lefelé. Mi lehet ez? Mivel kenhetném?
Szerintem mindettől függetlenül lehet, hogy mégis ekcéma lesz. Legalábbis nálunk is így kezdődött.
A gyerekorvos ír rá krémet, és pár nap alatt rendbe is jön, ha ekcémás tényleg. Mi az advantan kenőcsöt kaptuk, nagyon bevált.
De addig is megpróbálhatod a Lipobase krémmel bekenni (recept nélkül kapható), az direkt bőrszárazságra van és már babáknál is használható, nekünk ezt bőrgyógyász ajánlotta.
Szerintem is ekcémás. Próbáld meg kenegetni sudocremmel, vagy bepanthennel, ha csak a fogzástól, nyáltól van, akkor attól elmúlik.
Az advantan nekünk is rendbetette ugyanezt a problémát egy hét alatt, de ahogy abbahagytuk a kenegetést, újra előjött. és ezt a krémet sem szabad hosszú távon használni. mi így jóideig szenvedtünk vele. Aztán kipróbáltunk egy homeost, graphites ch15, ettől elmúlt, végül fokozatosan elhagytuk a szedését, és nem jött vissza.
TEAVAJ!!! Nem viccelek!
A babám álla nagyon csúnya volt a nyáltól. Piros, néhol hámlott. Doki szerint ekcéma. Szerintem nem. Írt rá kenőcsöt, de nem váltottam ki, mert a teavajtól már előtte is szépen rendbejött az álla. Próbáld ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!