Újszülött dolgait kifőzéskor ti hány percig főzitek (cumisüveg, cumi)?
Ezt a leírást találtam, ahol 30 percet ír forrástól, de a védőnő 10-15 percet mondott:
Tehát elmosogatás után fazékba/textilpekusba be, majd forrástól számított 30 percig főzni forralva..
Elég lehet 10-15 perc, vagy tényleg kellene fel óra?
Itt gyiken rákeresve egyébként mindenki csak 5 perc főzést írt. Szóval ahány hely annyi féle..
A másik kérdésem hogy mam onstreilizalos cumisuveg van jelenleg, tényleg elég hogy berakom a leírás szerint a mikróba, és annyi?
(Kesobb majd, amennyiben szükségét látom mikrós sterilizalót fogok venni valószínűleg, de első körben most a kifozes módja érdekel.)
Mamot úgy ahogy írja, pár prcig kell. Csak utána óvatosan mert forró. Én szerettem.
Amúgy mikrósom van, ez a legkényelmesebb.
A lányom tápszeres sajnos az elejétől.
Mam-os cumisüveget használunk.
Elővettem 2 tálat. Egyben mosom a másikban öblítem.
A fiamtól maradt egy tommee tippee- s mikros fertőtlenítő.
Elmosom beleteszem,darabjaira, plusz cumi, 5 perc mikro és kész.
Ez így van az elejétől, soha nem volt baja tőle.
Az első fél évben használtam külön cumisüvegnek mosogatószert, azóta csak a simát.
Egyszer bekerültünk a kórházba magas láz miatt, a férjem betette csak az üvegeket a mikroba, a megadott percre, valaki feltekerte és az összes üveg megolvadt.
Gondolhatod mennyire örültem, hogy a kórházban egy üveggel maradtam.
Köszi a válaszokat!
Én most a cikk alapján sokáig főztem, de akkor én sem fogom fél óráig, a mam is 5 percet írt első használat előtt.
Viszont azt néztem, hogy vízkövesek lettek a kifőzés után (itato pohár és cumisuveg), hlye kérdés, de elég ha sima vízzel leöblítem azt a réteget ilyenkor, vagy inkább menjek át rajta majd még egyszer?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!