Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 10honapos babaitok mennyire...

10honapos babaitok mennyire teljesitik, amiket kertek vagy mennyire ertik meg, amiket mondtok?

Figyelt kérdés
Gondolok itt ilyenekre, hogy gyere ide, menj a furdobe megyunk pancsizni, nyisd ki a szad , add a kezed -labad vagy miket csinalnak meg? Mert neha azt erzem, hogy a kisfiam nem nagyon ert dolgokat, ha hivom nem jon oda, mondom , h megyunk pancsipancsi nem indul el, nem tudom, h en varok e el sokat vagy mar tenyleg erteniuk kellene ilyeneket. Ha mondom, h kerem szepen nem adja oda, ami nala van. Nalatok miket csinalnak meg a babak ilyen kereseket
2023. aug. 19. 11:45
1 2
 11/13 anonim válasza:
100%

Az én kisfiam is 10 hós. Érti, h gyere ide, ha mondom neki, h hami akkor tudja, h enni fogunk,ha mondom neki ááá akkor kinyitja a száját pl ha a D vitamint csepegtetem a szájába, puszit kérek akkor ad. Ha kérdezem hol a Mircs (cicánk) akkor ránéz, ugyanez az anyára apára, meg az oroszlánra a képeskönyvben(ha van kedve😂)

Nálunk a tapsi a pápá nem megy hiába mutogatjuk neki már régóta🤷‍♀️

A kéremet sem tudja még, de sztem bőven ráérnek még vele :)

2023. aug. 22. 19:45
 12/13 anonim válasza:
Azt kihagytam, ha öltözünk, akkor abban segít. Dugja kezét, lábát :) utolsó voltam
2023. aug. 22. 19:46
 13/13 A kérdező kommentje:
#11 na igen, ilyenkor latom mennyire masok a babak, a mi kisfiunk pedig epp, hogy tapsizik es integet, tancizik es nem kiabalom el, de minntthhhaaa elkezdte volna odaadni, ami nala van, bar olyan foghijas még, tobb, amikor nem adja oda😀 es nalunk inkabb a kezet dugja csak oltozesnel, a labaival elkezd rugdosodni😂
2023. aug. 22. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!