10honapos babaitok mennyire teljesitik, amiket kertek vagy mennyire ertik meg, amiket mondtok?
Másfél éves kislányomnál megy NÉHA.
Amikor kedve van, de azért általában nincs 😁✌
Az én kisfiam 10 hónaposan (és most 11 hónaposan) is azt ért meg, amit akar 😀
Már egy ideje mutatja, hogy "Hol van a maci/lábad/fa/kutya?", a zenélős játékát bekapcsolja kérésre, két kockát egymásra tesz, de pl. a "Gyere ide!" elszáll a füle mellett :)
Az "Add ide!" mostanában kezd menni, de az elején trükköztünk, mert csak úgy volt hajlandó megválni valamitől, hogy odatettem a kezem, és kértem, hogy tegye bele, ami nála volt... 🤷
És rengeteg mindent ért, ha csak mellette beszélünk, és meghall egy tárgynevet, akkor sokszor mutat rá magától az adott dologra, pedig nem is tanítottuk neki direktbe, hogy azt úgy hívják.
A tiltás hol működik, hol nem, de ha véletlenül hirtelen rászólok, akkor mindig megáll a cselekvés közepén, persze azért próbálok vigyázni, hogy ne ijesztgessem.
Szóval szerintem érti ő a nagy részét, egyszerűen a parancsra cselekvés nála még nem megy úgy, mint egy kutyánál, ehhez még érnie kell.
Ne aggódj, nincs baj a babáddal! :)
Köszi a leponzozást! ❤️ imádom a jóindulató anyukákat...
#1 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!