Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fontos a sterilizáló beszerzés...

Fontos a sterilizáló beszerzése? Sterilizáláshoz bevált praktikák?

Figyelt kérdés
Most kezdtem el a babához szükséges kellékeket vásárolgatni, és a sterilizáló készülékkel kapcsolatban merült fel bennem, hogy az tényleg szükséges, fontos megvenni? Nem elegendő csak forralni edényben az eszközöket? De köszönöm, ha bevált tippeket leírtok! :)
2023. aug. 16. 15:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
50%
Nem vettem sterilizálót, és soha semmit nem kellett sterilizálni a baba körül. Pèzkidobàs és felesleges lom lett volna nálunk.
2023. aug. 16. 17:13
 12/18 anonim ***** válasza:
Én csak edényben forraltam. Soha semmi baja nem lett a kisfiamnak.
2023. aug. 16. 18:34
 13/18 anonim ***** válasza:
47%

Nem kötelező. De nekem nagyon jó volt a mikrós sterilizáló. Soha nem lett volna időm/energiám/kedvem hogy ott álljak, nézzem mikor forr fel a víz, mérjem az időt, hogy meg legyen a nem tudom hány perc, lekapcsoljam, lecsepegtessem, megvárjam míg kihűl. Helyem se lett volna ráy icipici a konyha.

Mikrósba bedobáltam a cuccokat, aljára víz, be a mikróba, aztán mikor kellett csak kivettem. Így is egy nap 2x kellett indítanom legalább. De én nehéz eset vagyok, tudom másnak az is egyszerű ha forral. Nem vagyunk egyformák, úgy csináld ahogy neked jobb.

2023. aug. 16. 20:15
 14/18 anonim ***** válasza:
Nekem volt. Ugy kaptam. De sose használtam. A labas gyorsabb volt, minden belefert egyszerre.
2023. aug. 16. 21:38
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
1x kifőztem, onnanól baba mosogatószerrel használram ennyi. Nem volt beteges
2023. aug. 16. 23:06
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
7 honapos a fiam, nem volt sterilizalonk. Az elso hasznalat elott kifoztem, azota semmit. 4 honapig babamosogatoszerrel mosogattam, azota a mienkkel.
2023. aug. 17. 05:46
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Most a harmadik babát várom.(36+3hét) Egyiknél sem vettem semmi ilyesmit.

Forraltam/forralok 😉

2023. aug. 17. 11:45
 18/18 anonim ***** válasza:

"Csak elöblítem a cumisüveget, cumikat és a mellszívót, berakom a sterilizálóba egy gombnyomás és teszi a dolgát."

A sterilizáló nem mossa le a zsírt a cuccokról, ahhoz mosószer kell.. 🤦🏻‍♀️

Az elöblítés édes kevés, attól még rajta marad a szennyeződés meg a zsír is.

2023. aug. 17. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!