Szülés utáni hotel van Magyarországon?
11#-es. Ráadásul érthetetlen miért is kéne mindent is egyedül,holott régebben se egyedül csinálták végig az anyák. Anyukám mikor szült,mamám,dédimamám és nagyon sok női rokon körülötte segített,vitték a főtt ételeket,megcsináltak mindent. Neki pihennie kellett a gyerekágy alatt. Ettől még nem rosszabb anya. Ehhez képest manapság,nálunk még én szolgáltam ki a vendégeket. Erre aztán büszke nem leszek,inkább siralmas.:D
Nekem a Holland rendszer tetszik ebből a szempontból.
24 ezzel egyet értek.
Facebook anyukás fórumon is elhűlve olvastam, hogy sokan arra büszkék, hogy császár után! hazaérve egyből főztek-mostak nagytakarítottak. Aki meg "pihen" az lusta tehén.
Na de én a "lusta tehén" legalább szépen szövődmény mentesen gyógyultam és "jódolgomban" még gyógytornáztam is. Mert az egészség fontos, a szülés utáni pihenés kell ahhoz, hogy 5-10- 20 év múlva ne érezd a szövődményeket.
Tudomásul kéne venni, hogy az aki törődik az egészségével minden csak nem lusta. Fogat is mosunk, egészségesen is táplálkozunk. Sokan azt mondják gyerek mellett ezekre sem jut idő... hát mintha érdem lenne. Az a dicső anya aki full elhanyagolva magát, csak a gyereket markolja egész nap. Nem hiszem, hogy ez oké.
Én alig vártam hogy itthon legyek. Persze a segítség kinek nem jön jól. Én inkább úgy tudnám elképzelni, hogy egy bentlakos csecsemő gondozót fogadok magam mellé, aki akkor is segit ha apuk dolgozik. Mint Kardashianeknal😀
Egyébként nalunk a kórházban ahol szültem, 5 napot vagy bent a kórházban, addig haza sem jöhetsz amíg a baba nem tud szopizni, és 3 óranket jönnek a nővérek, akár este is, hogy segítsenek a szopizasban neked és a babának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!