Szülés utáni hotel van Magyarországon?
Mi lesz itt mindjárt... :D
EgY aNya MaGáNaK sZül, éN tÖröTt kÉzzEl, fRisS cSáSzáRraL iS eLlátTam a gYeReKet éS meLlEtTe a HázTarTásT, nApi 10 fOgÁsT fŐzTeM gYerEkKel maGaMon. MÉG HOGY HOTEL?!
Egyes tűpontos :-D
Régen ezt úgy hívták hogy család és rokonok, akik segítették az anyukákat. Ma, ahogy egyes is írja, mindenki magának szül. A nagyszülők leszarják az unokákat, vagy a friss anyuka fejét beszélik tele, hogy mekkora lúzer ha segítséget mer fogadni.
Amúgy meg, őszintén, szerinted mennyire lenne rá kereslet?
Aki megengedheti magának, az magánklinikán szül, ahol ott lehet bent az apuka végig, a személyzet is ÉRTED, értetek van, segítenek mindenben. Ilyenkor azért az otthoni körülmények is jobbak, van fizetett segítség, nem az anyára vár a háztartás, főzés egy kisbaba mellett.
De a nagy igazság az, hogy rengetegen minden hónapban izgulnak, hétvége előtt utalják-e a családit, lesz-e akciós hús a Lidlben. A legtöbb elsőbabás albérletbe viszi haza a gyereket, a 25 éves használtautóval, aztán örülnek, ha a második/harmadik gyerek előtt felújíthatják a kádárkockát, amit vettek vidéken, hitelre.
Nincs, de tök jó ötlet.
Amúgy nálunk nem értem miért szólják meg az anyákat, ha segítséget vesznek igénybe, vagy ha csak magánklinikán szülnek. Nem szenvednek eléggé? Elő van írva, hogy szenvedni kötelező? Lehetőleg egyedül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!