1doboz tápszer kb mennyi ideig elég egy újszülöttnél vagy egy párhónapos babának?
Kap mellette anyatejet vagy sem? Mekkora a súlya? Milyen tápszer? Van 900g-os és 400-450g-os is egy doboz. Mennyit pazaroltok?
Az én lányom 5,3 kilósan most sztrájkol, milumil 1-ből eszeget, lassabban fogy, ráadásul kap anyatejet is. Ellenben amikor kevesebbet evett és specko tápszert kapott ételallergia gyanú miatt, akkor a 450gosból elment 5 nap alatt egy doboz.
Nagyon nem mindegy h újszülött vagy pár hónapos....
De egyébként a hátoldalán ott van h hányszor kell ennie (én már nem emlékszem) és mennyi por kell hozzá. (fetüntetik azt is h egy kanál por az hány gramm)
Tehát ki kell számolni!
6, nem a 2-es vagyok, de értelemszerűen annyival kell számolni, amennyit jellemzően bekever neki. Nem atomfizika.
De mivel a kérdés felmerült, nyilván még nincs meg a gyerek, akkor meg jó irányadó a javaslat.
Előre gondolom senki nem kezd direkt kisebb adaggal "hátha elég ennyi is alapon".
A dobozon ajánlottól maximum több lehet, ha még látszik, hogy enne.
Illetve később, mikor már nagyobb, és jobban kiismerni már a gyereket, akkor előfordulhat, hogy kevesebb is elég, pl kóstoltatás után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!