Milyen tápszert ajánlotok újszülöttnek? Nem szoptatok
Szivi.
A pro futura egyébként annyiban másabb a simánál, hogy nem növényi alapú olaj van benne, pl. pálmaolaj hanem tehén tej zsírja.
Én Lactogen Harmony-t adtam a babámnak.
Csak úgy közlöm,hogy mikor engem műtöttek és mondtam a dokinak,hogy nem tudok szoptatni, tőlem!!! kérdezte meg,hogy milyen tápszert írjon. Pár hét utan visszamentem, mondtam,hogy hasfájós van e másfajta, erre megint tőlem!!! kérdezte,hogy milyet írjon. Ez komoly a férjem ki is akadt az orvosra.
A kórházba bebát vagy milumilt adnak. Kérdésemre azt mondták gyakorlatilag mindegy a tápszer márkája csak hipoallergén legyen.
Egyébként mikor minket hazaengedtek a kórházból a recepttel, akkor nem tudtak olyat adni a patikába mert országos hiánycikk, vettem másikat.
Kicsit túl tolják itt egyesek. Külföldön drogériába veszik...
Szerintem is azért kérdezik meg az orvosok az anyukát, mert mindegyik ilyen márkás hipoallergèn jó, illetve a használat során dől el.
Ha meg előírná az orvos, azon akadnának ki anyukàk.
Nekünk ez a bepa start nevű volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!