Milyen tápszert ajánlotok újszülöttnek? Nem szoptatok
Figyelt kérdés
2020. júl. 7. 09:16
11/18 anonim válasza:
Nem drogériában veszem külföldön hanem tescoban.
Ez nem gyógyszer, többnyire ugyanaz az összetevő csak más arányban.
12/18 anonim válasza:
Mindenképp hipoallergén legyen,de úgyis a gyerekorvos mondja meg. Eddig mit evett?
13/18 anonim válasza:
Én Milumil prosyneo HA start tápszert adok a babámnak.
14/18 anonim válasza:
Hipp combiotik 1 et adok a babámnak. Külföldön fel sem írják, a mi gyerekorvosunk azt mondta azt vegyem ami a hozzánk legközelebbi boltban kapható (persze egészséges babáról van szó). Adott pár tápszertermékmintát is, hogy próbálja ki a babám. (aptamil, beba, milupa, hipp, novalac, natamil, milasan stb)..
15/18 anonim válasza:
Mi milumil optima 1et kaptunk. Bevált:)
16/18 anonim válasza:
14-es, én is külföldön szültem, valóban az anyákra van bízva, azt adnak, amit akarnak. Ha bukik a baba, akkor lehet menni az orvoshoz és ajánlhat mást. Viszont a bio combiotik-ban nincsen taurin, ami a véleményem szerint nem a legjobb. Kérdező, pálmazsírt vagy olajat tartalmazó készítményt biztos nem adnék a babámnak. Az én időmben repceolaj volt, ami ha bio, teljesen rendeben van, értékes omega 3 van benne.
17/18 anonim válasza:
lactogen harmonyt ette, előtte többet próbáltunk, de ez vált be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!