6 napos a babám, alig akar ébren lenni, és folyamatosan fogy. Tápszer kiegészítést is kap. Mit tehetek? Részletek lentebb.
3260g-mal született. 2930g-mal engedték ki, itthon ma 2760g-mot(-18%) mértem legutóbb.
Nem túl sok még a tejem, de kezd beindulna. Próbálom sokat mellre tenni a babám, meg tápot is kap. De alig bírom ébren tartani, felkelteni hogy egyén. Védőnő szerint nem túl sárga, nem kell kékfény. És csak annyit javasolt, hogy emeljék a tápszer adagon. Meg nézte a mellem, meg nézett egy szoptatás. Szerinte van azért tejem, csak a baba gyönge szívni.
(Fejni 10g-mot tudok magamnak eddig.)
Járt már valaki hasonló cipőben?
Sikerült a babának összeszedni magát?
Gyerekorvos, holnap jön.
Nagyon aggódok
Nem jó, ha nem eszik eleget. Én biztos nézetnék a kórházban bilirubint, akkor megnyugodnék.
Ha sokáig sárga, akkor visszafordíthatan következményei lesznek. Nekem az első gyerekem volt sárga. (2-3 hétig) A védőnő nekem is azt mondta, hogy nem vészes. Én láttam, hogy nem kicsit az, de hittem neki. Mellette az én babám nem fogyott. Hogy ennek e a következménye vagy nem, de idegrendszeri éretlensége van a fiamnak. Röviden ADHD a diagnózisa.
Ki kellene hívni a gyerekorvost, hogy nézze meg. A kiszáradás és a sárgaság is veszèlyes ilyen picire. Ördögi kör is kialakulhat, minèl gyengébb annál kevésbé eszik amitől még gyengébb lesz.
A súlyvesztés még egy dolog lenne, ha látszana amúgy, hogy élénk, jól eszik és megáll/megfordul az irány.
Ha nem jön ki a gyerekorvos, akkor az újszúlött osztályra visszavinném.
Írtam már, a részletezésben, hogy HOLNAP JÖN A Gyerek Doki!
De azért kérdeztem erről itt, hogy azért előre tájékozódnak, mi lehet a kockázat, kimenetel lehetőségek.
Mert a védőnő szerint nem vészes. De én ettől nem vagyok valami nyugodt.
Nem tudom, mit mond majd a doki.
De kéne akkor labor mindenképp.
És természetesen nyomom neki a tápszert, kínálom vízzel olykor.
Persze elsőkörben mellre teszem, had próbálkozzon, gyakoroljon, aztán tápszer. Én is úgy vagyok vele inkább legyen tápos végül, mint elsorvadjon.nyílván nem örülnék neki, de beletörődnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!