Pirospaprikás leveseket főzök neki általában. Lehet tőle baja? 14 hónapos a lányom.
Figyelt kérdés
Kb 2 naponta főzök levest,de szinte mindig szórok bele paprikát.Valahogy a férjemmel ezeket szeretjük, a "fehér" leveseket nem igazán.Babám már azt eszi amit mi.A leveseket nem borsozom,és csak minimálisan sózom az övét.Csak a pirospaprika zavar,hogy esetleg baja lesz tőle a későbbiekben?Esetleg van itt olyan anyuka,aki ezeket a leveseket részesíti előnyben,és ilyet ad a babájának?Köszönöm a válaszokat.2010. okt. 15. 14:54
1/4 anonim válasza:
Miért lenne baja? Nem erős pistát teszel bele, hanem simát nem? Én is sűrűn csinálok paprikáskrumplit a lányomnak, abba is sok paprika van.
2/4 anonim válasza:
Az én 1 éves fiam kedvence a paprikáskrumpli, ha lehetne, minden nap azt enne, reggeltől estig... Levest nem eszik még, csak krémleveseket, abban nincs pirospaprika, de szerintem semmi baja nem lesz tőle.
3/4 anonim válasza:
:) Nyugodtan adj neki, a paprikától nem lesz semmibaja, gondolom, nem csípős, úgyhogy nem kell tőle félni. Egyébként pirospaprikát már a babaszakácskönyvek, hozzátáplálási táblázatok 10 hónapos kortól adhatónak írják.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2010. okt. 15. 17:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!