Hatalmas bűntudatom van a dohányzás miatt, hogy dolgozzam fel?
Most teljesen leszokom róla. Igaz, már 10 hónapos..
Amíg be nem igazolódott a terhességem, addig cigiztem, utána már csak nagyon ritkán kb hetente 1x, 20-23 héttől meg abszolút nem. Na most az volt a baj, hogy a párom nagyon erős dohányos, így hát miután megszületett én is cigiztem, egyre többször. Napi jó pár szálat.
Most azt mondtam, hogy vége. Undorodok magamtól, hiszen minden vágyam egy kisbaba volt, és borzasztóan érzem magam, hogy ilyen undorítóan viselkedtem. Bárcsak visszacsinálhatnám.. Úgy érzem, most már késő, hiába szokom le róla. Szomorú és elkeseredett vagyok...
Hogy dolgozzam fel ezt a bűntudatot?
Terhesség alatt nem szívtam de aztán visszaszoktam .
Igaz én azt a fustmentest szivom(glo)így nem vagyok fustszagu.nekem nincs bűntudatom,hogy szivom.megtehetem,miért ne szivjam?csak mert másoknak nem tetszik?
A gyerekem pedig jól van,16 hónapos már.
Lemaradt a vege-- is a fustmentes "cigibol"ugyebár nem jön füst,szóval nem fulladt meg mert füstös voltam amikor felvettem őt.
8
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!