Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Bölcsibe nehéz volt a bekerülé...

Bölcsibe nehéz volt a bekerülés? Mi most próbálkozunk.

Figyelt kérdés
2010. okt. 15. 09:24
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi vidéken lakunk a bölcsi a szomszéd városban van.

Nekem 2 hete jár a kisfiam. Tavaly áprilisban írattam be, de egészen júniusig úgy volt, hogy nem kerül be.

Vannak érdekes goldok az biztos, ismerek olyan anyukát akinek tavaly szeptembertől oda jár a kisfia, és nem dologzik. Pedig az volt az első, hogy vigyem az igazolást a munkáltatótól! De úgy látszik közel kell lenni a tűzhöz és mindent el lehet intézni.

2010. okt. 15. 09:34
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 2009 márciusában írattam be a kisfiam,akkor volt 4 hónapos,és most szeptember végén kezdtünk el járni.

Ha szerencséd van elköltöznek,vagy születik kistesó és akkor azok helyére bekerülhettek.

2010. okt. 15. 09:58
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válasz! Szereti a bölcsit a kicsid? Jó nektek,fogalmam nincs hogy kerülünk be ,elég nehéz...persze protekció mindenhol van,de sajna nekünk nincs.
2010. okt. 15. 10:01
 4/7 anonim ***** válasza:
Mi vidéken lakunk. Itt esélytelen. Amikor az meséltem egy anyukának, hogy be szeretném íratni a gyerekemet, aki 6hónapos 2011 őszre, kinevetett, majd elmondta, hogy ő a gyerekét akkor beíratta, amikor még a hasában volt, és 50. volt a várólistán????!!!!! Na ez a durva. Továbbá rontja a helyzetemet, hogy férjnél vagyok, akinek van munkája, és nincs hitelünk, normális a lakásviszonyunk. Csak magánbölcsibe van esély betenni 70ezerért. De ahhoz mennyit kéne keresni, hogy ezt még ki tudjam fizetni?
2010. okt. 15. 10:11
 5/7 anonim ***** válasza:
Bocs az off-ért, de nálunk egyik bölcsiben sincs várólista (legalábbis hivatalosan). Nincs ismeretségünk, jövő szeptemberre íratnám be tavasszal. Teljesen esélytelenek vagyunk? :((
2010. okt. 15. 11:27
 6/7 anonim ***** válasza:

A lányom listán van, jövő ősztől mehet. Szeptemberben írattam fel.

Megyeszékhely.

Munkáltatói kell majd, lakcímigazolás vagy orvosi igazolás, hogy nem tudom ellátni a gyereket (vesz.terhesség) és akkor mehet.

Nem volt protekciónk.

2010. okt. 15. 12:13
 7/7 anonim ***** válasza:
Mi ma voltunk két bölcsiben is, mondtuk, hogy szeretnénk felkerülni arra a bizonyos listára, de mindkét helyen azt mondták májusban van beiratkozás, akkor menjünk(mi júniustól szeretnénk járatni a kisfiunkat, ha betöltötte a két évet). Előre nem lehet, sőt az egyik helyen azt mondta a vezető, hogy ha időben megyünk a beiratkozásra biztos nem lesz gond. Még délután megnézünk pár helyet, nem tudom ott mi lesz.
2010. okt. 15. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!