Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lenne egy elég kínos kérdésem,...

Lenne egy elég kínos kérdésem, de már ne tudom mit tegyek a gondolataimmal? Lent.

Figyelt kérdés

Tavasszal kiengedtek a börtönből egy férfit,aki 20 évvel ezelőtt meggyilkolta a Gyermekeit... Pár házzal odébb lakik,és amikor kint sétálok a Picikémmel,akkor a hátamon feláll a szőr,főleg amikor még látom is,hogy hogy a jó bü_dös fra_ncba mertek kiengedni egy ilyen fajzatot?Egyáltalán,még hogyhogy él?! Szóval jó mi? Egy gyilkos él az utcánkba. Nagyon bosszant a dolog,de persze nem csak engem,mert ugye egy ilyen mocsok bármikor bármire képes.

Erről mi a véleményetek? Nagyon kíváncsi lennék! Ezt muszáj volt megosztanom Veletek!

Mára búcsúzom,de holnap jövök,és nagyon várom a válaszokat! Írjatok! Jó éjt!

2010. okt. 14. 22:52
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
68%

Húúhh...Még így látatlanban is felállt a hátamon a szőr...

Nagyon-nagyon megértelek!

DE!!!!(És mielőtt lepontoznátok és lehurrognátok,csak dőljetek hátra és gondoljátok át egy kicsit,amit írok)

1.Tényleg nem élhetsz félelemben,próbáld valahogy feldolgozni a dolgot,és lépj túl rajta,mert ez meg fogja keseríteni az életedet!

2.Egy picit,de csak egy icipicit (tényleg csak egy picit,hiszen ez mégis csak egy beteg állat) képzeld bele magad a helyébe!Egyrészt nem tudhatjuk,hogy pontosan mi történt.Lehet,hogy nem is direkt volt (Uram bocsá',előfordulhat,hogy nem is ő volt,hanem ő az igazságszolgáltatás,netán korrupció áldozata).Másrészt,kijött a börtönből és ELVILEG élhetné a saját életét.De nem teheti,hiszen (valószínüleg jogosan) megbélyegezték,összesúgnak a háta mögött,mindenki retteg tőle.Ennek az embernek talán már sosem lesznek barátai,nem lesz normális kapcsolata se férfival se nővel...Nem csak 20 évet bűnhődött,fog még bőven...Ráadásul biztosan nem csak te félsz tőle,mi van,ha valamelyik apuka annyira félti a gyerekeit,hogy hülyeséget csinál?Neki is van miért félnie...

Szóval szerintem tényleg próbálj inkább túllépni rajta.Persze tégy biztonsági óvintézkedéseket,n elegyenek a gyerekek egyedül,ne járkáljatok,ha lehet késő este,de ezek a dolgok (legalábbis részemről) mindig és mindenhol érvényesek.Óvatosnak kell lenni,de nem hagyhatod,hogy ettől a szitutól függjetek!Sok sikert,és írj majd,hogy mi van veletek.Tudsz egyébként részleteket az ügyről?

2010. okt. 15. 08:24
 12/19 anonim ***** válasza:
50%
Már látom,hogy én leszek a lepontozott.Teljesen megértem a félelmedet,de szerintem előítéletesek vagytok.Nem ismered,nem tudhatod,ki mit miért hogyan.Nyilván a gyerekgyilkosságra nincs mentség,de hogy értsd miről beszélek.Nekünk a szomszédunk egy többgyermekes családapa.Már kamasz voltam,mikor megtudtam,hogy emberölésért ült 15 évet.Soha nem mondtam volna meg,hogy börtönben ült.Kedves,jólelkű,tele volt mindig a ház virággal,imád kertészkedni,van munkája,becsületesen él.egy percre sem jutott eszmbe,hogy akkor most engem is meg fog ölni.Nem tudhatom a körülményeket.Valóban ő ölt-e vagy csak ráhúzták a vizes lepedőt (többen is voltak),milyen szituációban történt,stb.Remélem értitek,mire akarok kilyukadni.
2010. okt. 15. 11:13
 13/19 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Sok válasz jött,köszönöm! Igen,sajnos tudom miért tette,elmondták,akik közelebbről ismerték,persze a szomszédok és a Családom(anyós,após). Baltával feldarabolta az egyiket, a másik Gyereket pedig árammal,majd Őt is szépen "eltüntette" baltával... Azért tette,mert útálta Őket,féltékeny volt a gyerekei anyjára,sőt még Őt is el akarta tenni láb alól,de nem tudta szerencsére. Szóval nagyon borzasztó ez tényleg,hogy egyáltalán kiengedték! Sajnos elkerülni nem tudom,mert a 3. házban lakik :((( Most volt neki egy szívinfarktusa,de sajnos nem döglött meg. :( Pedig örültem volna,és jópáran akik ebben az utcába laknak,főleg Családosak.

Jó,persze igazából nem félek tőle,csak tudjátok,maga a tudat ami nagyon elkeserít.. Láttam fényképen a gyerekeket,nagyon szép fiúk voltak! Egyik 5,másik 9 éves volt :( Istenem milyen világot élnek.

Este 6-tól már bent tartózkodunk a házba,be van zárva az ajtó,se ki se be. Télen persze előbb,mert sötétben semmi keresni valónk nincs kint,főleg nem egy gyereknek.

Csak amikor férjem nincs itthon egész nap,csak késő este jön meg,persze megvárom,mert nem tudnék aludni addig,akkor azért ez kellemetlen nekem,hogy egyedül vagyok a Prüntyimmel . :) Remélem hamarosan távozik örökre az élők sorából ez a vadállat!

Köszi a sok megértést! Rendesek vagytok! Most azért kicsit megnyugodtam! :)

Legyen szép a napotok!!!

2010. okt. 15. 13:44
 14/19 anonim ***** válasza:
38%
Most nem azért,de szerintem akármit is tett,nincs jogod ilyet mondani,hogy "remélem távozik az élők sorából" meg "nem döglött meg".Ne ítélkezz hogy ne ítéltess!
2010. okt. 16. 09:10
 15/19 A kérdező kommentje:
Hát tudod,kedves 9:10-es válaszoló! Az ilyen mást nem érdemel! Miért? Te megvédenéd?! Te laknál ilyen mocsokkal egy utcában? És Te hogy reagálnál? Hát bocsi,de nagy kár volt,hogy kiengedték! Könyörgöm,megölte a saját gyerekeit! (???)
2010. okt. 16. 10:50
 16/19 anonim ***** válasza:
Mint írtam,nekem is gyilkosságért ült a szomszédom így igen,laknék vele egy utcában.Értem én,hogy fel vagy háborodva,de a bíróság már eldöntöte,hogy mit érdemel,le is ülte.De mostmár nem írok,mert úgysem vagyunk egy véleményen,meddő vita lenne.De mint írtam,megértelek,csak én másképp látom.beszélj a férjeddel,hátha kiokoskodtok vmit,hogy lehetnétek nyugodtabbak.
2010. okt. 16. 18:32
 17/19 anonim ***** válasza:

18:32 a szomszédod kit ölt meg és miért? Tudsz róla valamit?

Egyébként nem mindegy,hogy egy felnőtt embert vagy ártatlan gyereket,aki nem tudja megvédeni magát.

Én sem lennék nyugodt. Szerencsére nem ismerek olyen embert,aki embert ölt.

Az anyósom testvére viszont több évig ült gyermek molesztálás miatt. Valószínűleg ártatlan,mert tavaly elhozta bemutatta a kislányát. Nem hiszem,hogy elengednék vele ha igaz lenne. Egy faluban lakunk,tőle nem félek.

2010. okt. 17. 09:52
 18/19 anonim ***** válasza:
18:32 vagyok.Igen,tudom a sztorit,ez amolyan nyílt titok.Felnőttet ölt,többen is voltak ott és nyereségvágyból.Nem akarták megölni,így "sikerült".Bennem is lenne félsz,megértem a kérdezőt,csak nem ítélkezem más felett.
2010. okt. 17. 20:50
 19/19 anonim ***** válasza:
47%
Hihetetlen amit írtok..már bocs,de jó már h at nem tanácsoljátok,hogy adja oda a baltás gyilkos szomszédjának a babakocsit,tologássza ő a gyereket..elképesztő..az ilyen megérdemli,hogy egy életre elítélje őt mindenki,ne csak a bíróság,mellesleg meglátszik miféle bíróság lehet az,ahol egy ilyen embert 20 év után kiengednek.Én ilyen esetekben igenis visszaállítanám a halálbüntetést.Na az fair!!
2010. okt. 17. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!