Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lenne egy elég kínos kérdésem,...

Lenne egy elég kínos kérdésem, de már ne tudom mit tegyek a gondolataimmal? Lent.

Figyelt kérdés

Tavasszal kiengedtek a börtönből egy férfit,aki 20 évvel ezelőtt meggyilkolta a Gyermekeit... Pár házzal odébb lakik,és amikor kint sétálok a Picikémmel,akkor a hátamon feláll a szőr,főleg amikor még látom is,hogy hogy a jó bü_dös fra_ncba mertek kiengedni egy ilyen fajzatot?Egyáltalán,még hogyhogy él?! Szóval jó mi? Egy gyilkos él az utcánkba. Nagyon bosszant a dolog,de persze nem csak engem,mert ugye egy ilyen mocsok bármikor bármire képes.

Erről mi a véleményetek? Nagyon kíváncsi lennék! Ezt muszáj volt megosztanom Veletek!

Mára búcsúzom,de holnap jövök,és nagyon várom a válaszokat! Írjatok! Jó éjt!

2010. okt. 14. 22:52
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Bizonyára engem is pont úgy érintene,ahogy téged.Talán a környékbeli kisgyermekes családokból figyelőszolgálatot szerveznék...ilyenkor mások is meegbotránkoznak,s ennek hangot adnak-így lehetne szűrni,ki lenne partner egy ilyenben.

Ugyanakkor nagyon bíznék abban,hogy a 20 év alatt jó irányba változott-hogy ne őröljön fel az aggódás.

2010. okt. 14. 22:57
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez borzasztó! Én biztosan addig nem nyugodnék, míg el nem költöztünk onnan. Nagyon együttérzek veled. :(
2010. okt. 14. 23:00
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
A magyar törvényhozás és jogrendszer szégyene hogy ilyesmi megtörténhet.Ott kellene élete végéig megrohadnia a börtönben ahol eddig volt.Ne is vidd arra a babádat,ha teheted!
2010. okt. 14. 23:02
 4/19 anonim ***** válasza:

Te jó ég, ez nem semmi! Én is így éreznék mint te.

Értelmes tanácsot nem tudok adni, talán annyit hogy ne idegeskedj ezen, 20 év sok idő és bár halált érdemelt volna ez az állat, ennyi idő alatt változott valamit.

Na meg az hogy a saját gyermeikeivel mit tett, nem jelenti azt hogy újra tenne ilyet bárkimással - bizonyosan velük volt gondja, nem pedig minden gyerekkel, vagy ilyesmi. Tudom ez leírva szörnyű hülyén hangzik de remélem érted mire gondolok. Pszichésen talán okozott nála valami zavart a sajátja, ezért megölte, de nem tenne ilyet mással aki számára idegen.

Kerüld el, és próbálj nem gondolni rá éld az életed, idővel nem fogsz rágódni rajta.

2010. okt. 14. 23:03
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg már mélységesen megbánta és meg is bűnhődött érte. Mindazonáltal megértem a félelmedet. Nekünk (pedig elit környéken lakunk) két házzal odébb lakik egy fura kinézetű pasi, pitbullt szokott sétáltatni, és mindig kapucnit húz a fejére. (mármint a sajátjára, nem a kutyáéra).

A lányom mindig simogatja a pitbullját, mert amúgy békés jószág, és a pasi mondja, hogy nyugodtan megsimogathatja. Kölyökkutya még, úgyhogy megengedem a lányomnak. Minap hallottam egy másik szomszédtól, hogy nemrég szabadult ő is.. de fogalmam sincs miért ült. De rám is rám tör ez a rossz érzés, és már bánom, hogy néha szóba elegyedünk vele az utcán... De nem engedem, hgoy a félelem úrrá legyen rajtam, és emiatt nem fogok elköltözni az én otthonomból.

2010. okt. 14. 23:08
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy az sem mindegy, miért ölte meg a gyermekeit. Előre eltervezve, szándékosan, vagy hirtelen felindulásból, vagy pedig nem volt a tette tudatában (elmezavar?)
2010. okt. 14. 23:09
 7/19 anonim ***** válasza:
47%

Nem mintha bármelyik is enyhítene a körülményeken.

Az ilyenek a börtönhöz vannak szokva,előbb utóbb úgyis elkövet vmit megint(rendszerint kisebb dolgot,lopást v ilyesmit),amivel újra visszakodzol a dutyiba.Szerintem nem a szomszédotokban fog megöregedni...

2010. okt. 14. 23:14
 8/19 anonim ***** válasza:
Persze, nem enyhít a körülményeken, de mégis máshogy állunk ahhoz, aki szándékosan öli meg a gyerekeit, kitervelten, mint mondjuk egy pillanatyni elmezavar miatt (esetleg véletlenül).
2010. okt. 14. 23:17
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Nézd rettenetes dolgot tett, de nem élhetsz félelemben egy olyan ember miatt, akiről csak annyit tudsz megölte a gyermekeit. Nincs hozzá közöd, legfeljebb köszönsz neki, ha ő köszön. 20 év nagyon sok idő, ennyi időt kapott érte, leülte.Légy közömbös a dologgal szemben, az a leghelyesebb.
2010. okt. 14. 23:18
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem aki embert képes ölni, az mind elmebeteg, főleg, ha az a gyereke. Ha dühből tette is, akkor se normális, mert annyira nem szabad egy embernek elvesztenie a fejét, hogy bántsa a saját gyerekét. Sosem lehet tudni, mikor, mitől kattan be. Nem szívesen lennék a helyedben.
2010. okt. 15. 00:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!