Kicsi gyermeked hozott már ilyen kínos helyzetbe?
Túl reagálod.
Egy egy évestől nem várható el, hogy jobban kontrollálja magát azon felül, hogy nem hisztizett.
Ez így rendben volt.
Ugyan már! Nincs ebben semmi. Ne reagáld túl!
Igazán kedves volt a lánytól,ohgy megkínált. S az ilyen helyzetek nem kínosak. Inkább kedvesek.
Szerintem ne érezd kínosnak. Lehet te annak élted meg, de képzeld magad a lány helyébe. Biztos, hogy szívesen osztotta meg vele a pogit. Ha én lettem volna ott, én is megkínáltam volna, és semmi kellemetlen nem lett volna benne. Hiszen még pici, nem érti, hogy hogy mennek ezek a dolgok.
Én is inkább azt mondom, örülj neki, hogy ilyen jól nevelt volt, hogy nem hisztizett!
Lehet lesznek ennél még sokkal "kínosabb" helyzetek :-)
ne érezd kínosnak mert bizonyára te se nézel ki koldusnak egyértelmű hogy te is tudnál pogit venni a gyerekednek...
ha mg attól félsz hogy idegentől fogadsz el ételt hát amondó vagyok hogy jól megnézted és többet nem tehettél...
a gyerekednek meg külön főhajtás jár mert az enyém hisztizik a kajáért de iszonyatosan pedig még csak fél éves de 3 mp-et se tud várni és hihetetlen hangereje van!szóval légy büszke!
ez nagyon aranyos történet volt
semmi szégyelni való nincs benne
hidd el lesz még egypár ilyen eseted :-)
ne reagáld túl mert nincs miért
ügyes talpraesett gyerköc
Szerintem nagyon aranyos történet!
Egyáltalán nem kínos a helyzet. A gyerekek ilyenek!
Majd lesz még ettől kínosabb helyzet! :-)))
Ebben a helyzetben a világon semmi kínos nincs! Ellenben ott van például a nővérem a két fiával.....mikor a kisebbik még kicsi ovis volt, előszeretettel hozta a buszon kínos helyzetbe a tesómat. amúgy tündéri kiskölyök volt akkor is már, de hamar ráérzett, milyen izgalmas, mikor az anyukája ég, mint a rongy, de a néző és hallgatóközönség miatt nem meri úgy lereagálni a dolgot, ahogy szeretné.
Pl. mindig tömött buszon jutott eszébe megkérdezni, hogy anyaaaa, ugye neked puncid van? És hasonló infantilis kis hülyeségek....aztán jót nevetett magán, milyen vicces volt.
Na, az kínos volt! A tiéd meg szimplán kedves!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!