Kicsi gyermeked hozott már ilyen kínos helyzetbe?
Figyelt kérdés
Egyik nap utaztunk a volán buszon és az egyik megállóban felszállt egy fiatal lány pogácsával a kezében. Kisfiam (1 éves) imádja a pogácsát, naná, hogy egyből kiszúrta . Próbáltam elterelni a figyelmét keksszel, banánnal, üdítővel, játékkal, túró rudival, de egyszerűen egyik sem kellett neki. Szerencsémre nem hisztizett érte, de úgy nézte, hogy majd kiesett a szeme. Persze a lány is észrevette és felajánlotta, hogy nagyon szívesen ad a kicsinek belőle, ha elfogadjuk. Mondtam, hogy köszönjük, de nem fogadhatjuk el, erre a lány elkezdett győzködni, hogy tényleg szívesen odaadja , friss a pogi kóstoljam meg nyugodtan és, hogy nem kínos ez. Így elfogadtuk,mikor megkapta a kicsi, elkezdett még jobban mosolyogni a lányra, puszikat dobált neki. Hihetetlenül aranyos és elégedett volt az Én 1 évesem, de Én meg szégyelltem magam. Hozzáteszem, hogy nem egy koszos, szakadt, rossz kinézetű lányról van szó hanem egy tiszta, jól ápolt, elegáns és igencsak magára adó fiatal lányról beszélek.2011. máj. 27. 22:33
11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ és a megnyugtató szavakat, hogy ez inkább a kedves, aranyos kategória, mint a kínos. Nekem egyébként az volt a kínos, hogy idegentől kért a kisfiam pogácsát. De már tudom, hogy azt is vinnem kell ha utazunk! :D
2011. máj. 28. 14:47
12/12 anonim válasza:
Vihetsz, de ha meglát másnál megint valami finomságot, úgyis azt fogja megkívánni! :-) A másé mindig finomabb! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!