Volt,aki bevetett valamit,hogy a gyermek nemét befolyásolja és be is jött?
Az időzített együttlét egy kicsit befolyásolja, de nem határozza meg. Alapból egy kicsit több fiú fogan (és bár nagyobb arányban halnak el, egy kicsit több fiú születik, mint kislány).
Az ovuláció napján egy kicsit nagyobb az esély fiúra, ha pedig sokat kell várni a spermiumoknak, akkor egy kicsit nagyobb az esélye, hogy lány lesz. De messze nem 100% egyik sem, ovu napján is fogannak lányok, és viszont.
Az első gyermekünk fiú. A másodiknál mondtam a férjemnek legyen lány. Csináljuk úgy hogy peteérés előtt mert én is olvastam, hogy az X spermák tovább élnek az Y Pedig gyorsabb.
Pár hónap próbálkozás után a fiunk beteg lett és kisebb gondunk is nagyobb volt annál hogy lh tesztet csináljak + az éjszakákat a gyerekszobában töltöttük felváltva. Mire meggyógyult el is engedtük azt a hónapot, mert túl késő már a fogantatáshoz. Azért összebújtunk, csak a magunk örömére.
Most lesz 16 éves és lány.
Csodaszer nincs de befolyásolni lehet
Ezt meg czeizel is megmondta
Amúgy ha egy nőnek van 3-4 gyereke vagy annál több és az összes egynemű, az nem véletlen szerintem
Azért 3-4 egynemű gyerek még nem olyan sok. Ha egy pénzt feldobok 3x, akkor 25% az esélye, hogy csupa egyforma lesz (tehát vagy csupa fej, vagy csupa írás). Ez azt jelenti, hogy átlagosan, ha egymástól függetlenül és egyenlő eséllyel születnek egy nőnek fiai és lányai, akkor kb. a háromgyerekes anyák negyedének ugyanolyan nemű gyerekei lesznek. Szóval nem mondanám ritkának.
Négy gyerekre kiszámolva ugyanezt 12,5% jön ki, vagyis átlag minden nyolcadik négygyerekes anya.
És ha még azt is hozzávesszük, hogy a fiúk eleve kicsit nagyobb eséllyel születnek, ez is növeli annak az esélyét, hogy azonos neműek legyenek a gyerekek.
Emellett tényleg van, hogy egy párnak messze nem azonos eséllyel születik fia vagy lánya. De 3-4 azonos nemű gyerek még simán kijöhet enélkül is. 7 lánynál már elgondolkoztató.
És ha még azt is hozzávesszük, hogy a fiúk eleve kicsit nagyobb eséllyel születnek, ez is növeli annak az esélyét, hogy azonos neműek legyenek a gyerekek.
Ez nem tudom mióta van így, én kiskorom óta úgy hallottam hogy a lányok a gyakoribbak
Egyébként vannak olyan nők akiknél egyszerűen ránézésre meg lehetett állapítani hogy lányuk vagy fiúk lesz
Én több sztárt is fel tudnék sorolni akiknek megmondtam hogy tuti lány, és az összes bejött.
Egy kivétel volt, az a Dukai Regina, mikor olvastam vmi cikkben hogy terhes, egyből mondtam hogy fiú(nem vagyok rajongó szerencsére csak kiskorom óta sokat láttam szerepelni) erre lánya lett :DD
De rajta kívül sok nőnek azonnal megmondtam hogy lánya lesz és mind bejött
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!