Volt,aki bevetett valamit,hogy a gyermek nemét befolyásolja és be is jött?
Nincs ilyen módszer.
Esetleg annyi, hogy a peteérés előtt napokkal történt aktusból nagyobb esélye van a lánynak, mert szívósabb, a peteéréskori együttlétből meg esélyesebb a fiú, mert azok gyorsabbak.
De ez megdőlni látszik, van, aki az egyikkel kompatibilisebb. Plusz a petesejt válogat is, mint újabban mutatják a kutatások. Nem a leggyorsabb nyer, hanem a legjobb. Egyébként, azt figyeltem meg, a környezetemben az idősebben, mondjuk 35-40 felett szülő anyukáknak gyakrabban születik kislánya valamiért. Lehet, hogy ez csak véletlen, én ezt tapasztaltam.
Meg mindig a "befutó" sperma határotta meg a baba nemét. És ezen ha fejreállsz sem tudsz változtatni, befolyásolni.
Mondjuk próbalkozni lehet. 50%od megvan rá.
Mindkét babám az ovuláció napján fogant.
Az első fiú, a második lány.
Nálam, ami bejött, bár hozzáteszem szerintem csak véletlen az a kínai fogantatási naptár. Nem hiszek benne, de nálunk pont egyezés van.
A kínai naptárról is annyit, hogy vagy bejön, vagy nem. De inkább nem 🤣
Nem 1 babás csoportban olvastam ezt a témát, ez is igen szépen leszerelept 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!