Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 5-6 hetes babak anyukai, hogy...

5-6 hetes babak anyukai, hogy nez ki egy napotok, nektek mennyit alszik a pici, mire van idötötk?

Figyelt kérdés
2010. okt. 14. 18:08
 1/4 anonim ***** válasza:

ejjel nem alszik, szinte vegig ebren van es ha nem foglalkozok vele cirkusz van.Tegnap ejjel kivetelesen nem kelt fol,este12-kor evett utoljara, 1orara elaludt. csak reggel 6-kor ebredt meg szopizni,8oraig ebren volt, aztan fel11-kor ismet folkelt enni. fel 1-ig ebren volt, utana sikerult nagy nehezen levinnem setalni, de csak kenguruban mert kulonben sirt a babakocsiban ahogy betettem.negyed 2-re hazaertunk, aztan fel2-kor eves. fel 3-kor aludt el, utana en is gyorsan megebedeltem, sikeult elmosogatnom,ruhat teregetnem es 4-kor mar ismet folkelt, 1oraval hamarabb mint kene es sirt.megszoptattam, de nagyon nyugos volt fel 6-ig szopott, mert ha leszedtem mellemrol sirt.utana agyba tettem, de tovabbra is sirt es meg mostis ebren van es ha letesszuk sir.

Szoval borzaszto nap. nektek milyen napjaitok vannak?egyaltalan mennyit kell foglalkozni egy ekkora babaval ha ebren van es mennyit kell legyen ebren szerinted?

5 hetes kislany anyukaja.

2010. okt. 14. 18:56
 2/4 anonim ***** válasza:

szinte egész éjszakát átalussza. 2X kel föl tápira:)

nap közben pedig szinte mindig az ölemben van. jó kis sráác:) ha akarom mindenre van időm. barátaim mindig jönnek. minden nap sétálunk kb. 45percet:) nagyon jól megvagyunk, szerencsére nagyon jó baba:)

16/L

2010. okt. 14. 19:56
 3/4 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok 5hós:)
2010. okt. 14. 19:57
 4/4 anonim ***** válasza:

SZia, nekem mikor ekkora volt evett és aludt. Egész nap összesen 2 órát ha fent volt evés, alváson, pelenkázáson kívül.

Azóta alussza át az éjszakát (este 8- hajnal 4 ig)mióta hason alszik.

2010. okt. 14. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!