8 hós anyatejes kislányom nem hajlandó szopni mióta egyebet is eszik. Mit tegyek? Felgyorsítsam a hozzátáplálást? Erőltessem a szopizást?
Figyelt kérdés
5 hósan kezdtem el kóstoltatni, h a nyári friss gyümölcsökből kaphasson, 6 hósan kapott először zöldséget. Mostanra mindenféle főzeléket kap és csirkehusit. Mióta eszik, nem akar szopni és ez nagyon aggaszt.
Amikor leülünk enni, ha nem visszük ki üvölt a kiságyban, ha kivisszük kinézi a szánkból az ételt. Kap olyankor pár szem kölesgolyót, de már nem kell neki. Azt enné amit mi. Csak úgy evickél érte!
2010. okt. 14. 09:39
11/12 anonim válasza:
Kedves korai hozzátáplálók, arról, hogy kinek van pechje:
Rá lehet keresni még akár a babaneten is, rengeteg anyagot találhattok ott is a hozzátáplálásról. Többek között dietetikusok véleménye alapján mondtam azt, amit az aprómagvasokról, nem a levegőbe beszéltem. De lehet okoskodni meg hülyének nézni azt, aki értelmesen próbál beszélni.
12/12 anonim válasza:
De értsd már meg, hogy az, hogy az 1 éves gyerek azt eszi, amit Mi, nem azt jelenti, hogy olyan dolgokat kap, amiket kifejezetten tiltanak a hozzáértők, könyörgöm. Az Én 1 éves gyerekem sem kapott anno sem apró magvas gyümölcsöket, sem mogyorót, sem mézet, még tejet sem nagyon, tojást is módjával, és még sorolhatnám. De, ha főztem valamit, akkor, mikor kislányom már elmúlt 1 éves, nem főztem neki külön. Ugyanabból a krumplifőzelékből evett, mint mi, ugyanazt a húslevest ette, amit mi stb., stb. Ezen mit nem lehet érteni, és miért kell kötözködni? Kedves kérdező, Én kérek elnézést az itt kötözködő sok befordult hüpi miatt, lényeg a lényeg, igen, akár fel is gyorsíthatod a hozzátáplálást, természetesen, a babád kora szerint ajánlott ételekkel. Nagyon sokféle zöldséget, gyümölcsöt, húst, pékárut és tejterméket ehet már, amitől biztosan nem lesz semmi baja. A tej pótlására pedig próbálkozz ízesített tápszerekkel. A szoptatást elég nehéz erőltetni egy ennyi idős babánál már, ha Ő nem akarja. Mégis hogyan, nagyokosok? Kötözze le kezét/lábát, feszítse szét a száját, erőltesse bele a mellbimbóját, és valahogy kényszerítse rá, hogy szívjon????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!