Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hagyod a babádnak, hogy Bebe...

Hagyod a babádnak, hogy Bebe tv-t nézzen? Ha igen mennyi ideig és hány hónapos a baba?

Figyelt kérdés
2010. okt. 13. 22:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Sziasztok!Úgy van nálunk is ahogyan az egyik válaszoló írja,nézi és közben legalább tudok takarítani meg főzni!Sokat magyarázunk neki arról amit lát és már tudja mi-micsoda és vannak kedvencei,főleg a tűzoltók meg amikor "szünet" van na azok a favoritok,és természetesen a bebe kacsa (olyankor mondja hogy háp-háp) 14 hós a kisfiam,nálatok mi a kedvenc?

Üdv.A

2010. okt. 14. 09:25
 12/13 A kérdező kommentje:
Nálunk a Sippi Sappi görkoris elefántok a kedvenc, annak a zenéjére mindig felkapja a fejét. Amit még szeret azok a színes alakzatok, sötétkék háttéren, akkor mindig mondom neki hogy sárga kocka vagy piros háromszög stb.
2010. okt. 14. 13:39
 13/13 anonim ***** válasza:
28%

úgy látszik itt is vannak jó, meg nem jó válaszok és csak az van felpontozva ami épp tetszetős...

Hát, én azért nehezen tudom elképzelni hogy hogy van az, amikor 10 percig tv-zik a gyerek?! Amikor elkezdi nézni és épp hátradőlnél, akkor rögtön ki is kapcsolod? Kötve hiszem. De persze ezt is mindenki csinálja a maga belátása szerint. Én mindenesetre mással szeretem lekötni a gyereket. Ja, és nekem sincs semmi segítségem, egyedül vagyok vele.

2010. okt. 14. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!