11/18 anonim válasza:
Nem undorodtam tőle, de nem ez volt a kisbabàs időszakban a ,,kedvencem". Szintentartó feleadat, hogy csinàlhassuk azokat a dolgokat, amiket szeretünk csinàlni. Dèdelgetni, szoptatni, ènekleni, mesèlni neki, jàtszani vele. Ezeket szerettem.
12/18 anonim válasza:
Ahogy a többi választ elnézem, nekem akkor nagyon beteg az agyam😃 én imádom! Főleg a kakis pelust, engem a szaga se zavar egyáltalán. Már olyan profi vagyok hogy a kakinál 2 kendő max amit el kell használni még akkor is ha nagyon tré a helyzet. Nem tudom ez valami dili lehet tényleg nálam, meg szeretem a pelenkákat válogatni melyik jobb olcsóbb, melyik mennyir bír. Fú hát igen... lehet agyamra ment a babázás, de én ezt kifejezetten szeretem
13/18 anonim válasza:
Nem undorodok tole, de meg csak fel eves a gyerekem es mar most egy kozelharc a pelenkazas, igy kivagyok. Nem tudom, mi lesz kesobb. A kovetkezo adag pelenkank mar bugyipelenka lesz, az biztos.
14/18 anonim válasza:
13-as engem utólag világosítottak fel a szobatisztaságra szoktatásról.
Szóval vannak ezek az egyszer használatos pelenkák, amik, amúgy anyagilag is megterheltek minket.
Nagyanyám mondta az ő idejükben ilyen veszély nem volt, mert az, ami benne van úgy csipte a gyerek fenekét, hogy minél előbb bilit akart,nem pelenkát!
Úgyhogy ma már máshogy csinálnám, mutasson a bilire az kell e neki és vászon pelenkát adj rá, ne ilyet, ami olyan kényelmes, komfortos és mindent beszív!
15/18 anonim válasza:
Imádtam pelenkázni. Mindig én pelenkáztam, és mindig imádtam.
16/18 anonim válasza:
Én szerettem pelenkázni, már 6 évesen próbálkoztam az unokatesómon, 1.5 éves volt, de elszaladt kakis fenékkel.
Mindig ott voltam ahol gyerek született és pelenkáztam, babusgattam a piciket.
Így nem volt nehéz eldonteni mi lesz a munkám.
17/18 anonim válasza:
Igen. Nekem semmi problémám nem volt, hogy pelenkázni kell. 4 és fél évesen lett szobatiszta a lányom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!