Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A kórházban nektek is azt...

A kórházban nektek is azt javasolták, hogy aludjon veletek egy ágyban a baba?

Figyelt kérdés
2023. júl. 12. 21:32
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
26%

Sztem veszélyes, ha melletted alszik. Rá is fekhetsz... Nyugodtan tedd vissza a kocsiba. Egyáltalán nem érzékelik annyira még.

Imádtam azt a pár napot a kórházban! Csak ketten voltunk.

2023. júl. 12. 21:53
 22/52 anonim ***** válasza:
65%
Nem, nálunk még egylapos légzésfigyelő is volt minden ilyen kis gurulós kocsiban. Tatabánya, 2020. Nem aludt velünk otthon sem, saját szoba, saját ágy. Az kéne még, hogy a 4-5 éves, vagy netán már iskoláskorú gyereket se tudjam kirobbantani az ágyunkból... mindennél jobban szeretem, de azért a lófsznak is van vége...
2023. júl. 12. 21:54
 23/52 anonim ***** válasza:
63%

Vegig rajtam fekudt. Ez lenne a normalis.minden osi nepnel is az allando testkontaktus az alap. Utanna pont hogy kialakul egy eros szeretet es nem egy csimpaszkodo gyerek aki valojaban csak fel hogy anyu elmegy.

Egy eros alapot csak az elejen tudsz epiteni.

20 honapos a kiaslanyom 17 honapos koraig velunk aludt. Akkor cicizett amikor akart ejjel es sosem volt baj.

Miert is lenne... Ha oaszintek vagyunk, anyak ki tud itt olyan melyen aludni egy kisbaba mellett hogy kb nem Riadunk fel a legkisebb mukkanasara. Ez alap, biologia, hormonok.

En egyebkent nyugtalanabbul aludtam amikor 1szer megprobaltam az elejen hogy masik kisagybam aludt az agy vegen.

Moat 20 honapos egyedul alszik gyonyoruen mert tudja anyu ott van ha kell

2023. júl. 12. 22:06
 24/52 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az első gyerekkel még meg is mutatták, hogy tegyem le az ágy fal felőli, belső oldalára és hogyan forduljak oda hozzá, hogy védjem és igény esetén szoptatni tudjak nagyobb mozgás nélkül. Császáros voltam komplikációkkal, így nem tudtam felugrani a kiskocsihoz, ha kellett. Gyakorlással kb negyed óra volt fekvésből felülnöm és odafordulni, további 10 perc felallni és odalépni érte, hogy kivegyem. Ezért mondták, hogy fektessem oda és maradjak úgy reggelig.

A második gyerek ugyanott született, akkor is mutogattak, de nem csináltam, akkor már fel tudtam kelni pár perc alatt a babához.

Miután hazahoztuk őket, mindkét esetben saját ágyban, de velünk egy szobában aludtak 2 évig, amíg lett saját szobájuk. Nem volt gond az altatással.

Az első babát sem altattam magam mellett, a férjem ugrott, ha felsírt a baba és hozta oda nekem, én fekve vártam, majd amikor jóllakott, akkor visszavitte a kiságyba. Macerás volt, de kb 3 hét alatt normalizálódott a helyzet.

2023. júl. 12. 22:06
 25/52 anonim ***** válasza:
70%

Nem tanácsolták, de mindkettő velem aludt egy ágyban, nem szóltak, mikor látták.

Az első gyerekemet amúgy nem is lehetett letenni, ő megállás nélkül ordított a kiskocsiban már a második naptól, itthon meg dettó mem aludt el sehol, csak velem az ágyban, pedig az első 2-3 hónapban folyamatosan próbáltuk a kisàgyba szoktatni, de ha beletettük este, egyből felkelt, ha nem egyből, 15 perc múlva, sokszor fél éjszaka eltelt azzal, hogy altattuk és ahogy letettük, egyből felkelt, aztán kezdődött elölről. Végül mindig nálunk kötött ki, így fel is adtuk 3 hónapos kora körül, akkora már tiszta idegbetegek és zombik voltunk a nemalvástól a férjemmel. De amúgy 1,5 évesen kapott nagy ágyat, abba simán átszokott egyből.

A második még kicsi, amúgy ő meg tök jól elalszik a kiságyban, nem ébred meg, ha lerakjuk, később sem, szóval ő csak néha alszik az ágyunkban, ha már pl. fáradt vagyok és nem bírom kivárni, míg bealszik, vagy csak úgy spontán ott marad, mert édes és jó vele aludni ;)

Ez a ráfekvés amúgy túl van tolva kicsit, millióan alszanak a gyerekeikkel, és mégsem jellemzőel az olyan sztorik, hogy valaki ráfeküdt volna a gyerekre, ha igen, ott általában kiderül, hogy ittas volt az anyuka vagy ilyesmi.

2023. júl. 12. 22:14
 26/52 anonim ***** válasza:
41%

A múltkor együtt aludtunk az egy évesemmel délután, és alám dugta a kezét, arra ébredtem, hogy majdnem ráfeküdtem.

Nem, nem voltam ittas...

2023. júl. 12. 22:17
 27/52 anonim ***** válasza:
86%

En is egyutt alszom az egy evesemmel,de el sem tudom kepzelni,hogy rafekudjek..

Egy,nem alszom melyen,ketto,inkabb ő az aki ramfekszik,kirugja a fogam,meg ilyesmik 🤣

2023. júl. 12. 22:28
 28/52 anonim ***** válasza:
100%

A kórházban nem mondtak semmit arról, hol aludjon a baba. Én pedig nem is kérdeztem, egyértelmű volt, hogy rajtam/velem, ahogyan az előző 9 hónapban is.

Nem kaptam érte megjegyzést.

2023. júl. 12. 22:29
 29/52 anonim ***** válasza:
100%
Néha megemlítették, hogy rakjam be a kocsiba mert az biztonságosabb. Egy baj volt, ha a kocsiba raktam, sírt, ha mellettem volt akkor aludt. Úgyhogy mondtam, hogy rendben csak pont ezt azt csináltam és még nem raktam vissza. Amikor kimentek akkor meg nyugodtan aludtunk együtt. Egyszer se feküdtem rá, nem takartam be véletlenül se az arcát. Azóta is mellettem alszik a legnyugodtabban (2,5éve).
2023. júl. 12. 22:36
 30/52 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk kifejezetten az volt az ajánlás, hogy a kocsiba csak akkor lehetett tenni a babát, ha vinni kellett valahova, alapból az ágyunkban kellett tartani. Az okát nem értettem, de én nem tudtam nyugodtan pihenni így, rettegtem, hogy ráfekszem, ráhúzom a takarót stb.

Nem is aludtam szinte semmit a szülés utáni 2 napban, olyan voltam, mint egy zombi, mire végre hazaértünk...

Itthon első perctől velem egy szobában alszik, de külön ágyban, ez nekünk úgy tűnik, hogy bevált, mindig szépen elaludt, 2-3 hónapos korától átalussza az éjszakát is.

2023. júl. 12. 22:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!